Ars Park Sanayispor’da şampiyonluk sevinci

Ars Park Sanayispor’da şampiyonluk sevinci

Amatör Küme A Grubunda şampiyon olarak Süper Gruba yükselen Ars Park Sanayispor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Ars Park Sanayispor Başkan Yardımcısı İbrahim Karabacak yaptığı açıklamada; "Yıllardır amatör kümede centilmence mücadelesini sürdüren Sanayispor iki sezondur Ars Park A.Ş. ile yaptığı sponsorluk sözleşmesi kulübün ismini Ars Park Sanayispor yapmış ve bir ivme kazanarak geçen sezon önce 2.küme şampiyonluğu, sonra Konya futsal ligi şampiyonluğu ile Türkiye Futsal Şampiyonası'nda Türkiye 5.liği kazanmış ve bu sezon yer aldığı 1.kümede bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu garantileyerek gelecek sezon süper grupta oynamaya hak kazanmıştır. Bu başarıda öncelikle sponsorumuzArs Park A.Ş. yetkilileri Ahmet ve Ersin Arslan kardeşlere teşekkür ederiz. Yıllardır iyi günümde zor günümde hep yanımda olmuş Sanayispor'un kadrolu yöneticileri; Mustafa Yeniterzi, Ali Bircan ve Olcay Yılmaz'a şükranlarımı sunarız. Bu sezon futbol takımımızın şampiyon olarak süper gruba çıkmasında en büyük teşekkür antrenörlüğünün ilk sezonunda işine inanılmaz sahip çıkarak başarıyı ve istikrarı yakalan antrenörümüz Fevzi Erçin'e ve bu yolda fedakarlık örneği göstererek özverili çalışan tüm futbolcularımıza teşekkürü borç biliriz. Yüreklerine sağlık."

ARKADAŞLIĞIMIZ BİZİ ŞAMPİYON YAPTI

Ars Park Sanayisporantrenörü Fevzi Erçin de şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını ve bu yoldaki en büyük güçlerinin takımdaki ortam ve arkadaşlığını olduğunu söyledi.

Erçin, “ Sezon başında güzel bir ekip oluşturduk bu ekiple birlikte iyi bir arkadaşlık ortamı yakaladık ve sezon boyunca bunu en iyi şekilde devam ettirdik. Oyuncularımız her maçta gövdelerini ortaya koyarak mücadele etti. Sadece maç içinde değil maç dışında da aynı fedakârlığı gösterdi.Kendilerine  teşekkür ediyorum ve kutluyorum.Bu başarıda öncelikle sponsorumuzArs Park A.Ş. yetkilileri Ahmet ve Ersin Arslan kardeşlere teşekkür ederiz. Yıllardır iyi günümde zor günümde hep yanımda olmuş Sanayispor'un kadrolu yöneticileri;  İbrahim Karabacak, Mustafa Yeniterzi, Ali Bircan ve Olcay Yılmaz'a şükranlarımı sunarız.

ABİDİN KURT merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.