Armiya Teknoloji 14 yaşında

Armiya Teknoloji 14 yaşında

Güvenlik ve yazılım teknolojilerinin uzman markası Armiya Teknoloji, 14’üncü yaşını Müsiad Konya İl Başkanı Ömer Faruk Okka ve Askon Konya İl Başkanı Yakup Yıldırım’ın da katıldığı kahvaltılı basın toplantısıyla kutladı

Güvenlik kameraları, güvenlik bariyerleri, güvenlik alarm sistemleri yanında kafe ve restoranlar için başta olmak üzere tüm otomasyon yazılım teknolojilerinde tecrübeli Armiya Teknoloji, 14. yaş gününü 14 Eylül 2019 Cumartesi günü Dar-ı Lezzet Etliekmek Sarayında basın mensuplarıyla bir araya gelerek kutladı. Kahvaltılı basın toplantısına MÜSİAD Konya İl Başkanı Ömer Faruk Okka ve ASKON Konya İl Başkanı Sayın Yakup Yıldırım’da katıldı.

“SOSYAL SORUMLULUĞU ÖNEMSİYORUZ”

Armiya Teknoloji Genel Koordinatörü Ali İhsan Tuğ’un konuşması ile başlayan etkinlikte yazılımlarımızın yerli ve milli olması gerektiğinden, günümüz teknolojisinde devletlerin ancak yazılım ile kalkınabileceğini vurguladı. “Millileşmek zorundayız. Teknolojide millileşmek, yazılımda millileşmek zorundayız. Yazılım Teknolojilerini biliyor ve tanıyoruz. Bundan dolayı bugüne dek sadece Vega Yazılım gibi Türkiye’nin tek milli markasıyla çalıştık, çalışıyoruz. Ancak kendi yazılımlarımızı geliştirip bütün dünyaya pazarlayarak ülkemizin değerine değer katabileceğimizin bilincinde olduğumuz için de Armiya Teknoloji olarak yakın zamanda başlattığımız ve devam edeceğimiz kız çocuklarımızın yazılım mühendisi olmasını arzuladığımız sosyal sorumluluklarımızı da çok önemsiyoruz. Konyalı kızlarımızın yazılım mühendisi olması Konya’mızın gelişmesini sağlayacaktır. Geçtiğimiz hafta ilkini tamamladığımız yazılım eğitimlerimizin devamını getirecek ve çok kıymetli kız çocuklarımıza yazılımı sevdirerek, ülkemizin kalkınmamızda rol almalarını sağlayacağız” dedi.

“YAZILIM YÖNETİMİ ÖNEMSENMELİ”

MÜSİAD Konya İl Başkanı Ömer Faruk Okka da, Armiya Teknolojinin 14. Yaşının hayırlı olmasını dileyerek “Yazılım konusu, ülke olarak markalaşmamızın da kilit konusu. Yerel markalarımızın ulusal ve uluslararası ölçeğe çıkması, ancak yazılımı yönetmekle olacaktır. Armiya Teknoloji’yi ve yazılım alanında verdikleri çaba adına teşekkür ediyoruz. Armiya Teknoloji’nin yeni yaşında başarılarınızın katlanarak artmasını dilerim, Allah yardımcınız olsun.” dedi. ASKON Konya İl Başkanı Sayın Yakup YILDIRIM’da, Armiya Teknolojinin 14. Yaşının hayırlı olmasını, böyle bir organizasyonda bulunmaktan mutlu olduğunu belirtti. Teknolojinin ülkemizin kalkınması için ne denli önemli olduğunun bilincinde olmamız gerektiğinin altını çizen Yıldırım, teknolojiye ve yazılıma önem vererek ülkesinin kalkınmasında rol oynayan herkese desteklerini özellikle vurguladı ve Armiya Teknoloji’ye teknoloji konusundaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“TEKNOLOJİYE YATIRIM YAPIYORUZ”

Armiya Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tuğ, “Dile kolay, 14 Yıl oldu. 14 yılı teknoloji gibi bilgi yoğunluklu bir sektörde geçirmek Armiya ailesine çok şeyler kattı. Her geçen yıl teknoloji alanında geniş bir ürün çeşitliliğine ve bilgi birikimine sahip olduk. Güvenlik kamera teknolojilerinden, alarm teknolojilerine, x-ray cihazlarından, bariyer sistemlerine kadar güvenlik adına birçok alanda hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz. Endüstri 4.0 çağında hepimiz daha farklı düşünmek zorundayız. Ülkemiz için teknolojiyi yakalayıp, yeniliklere ve değişimlere çabuk adapte olursak, ancak başarıya ulaşır ve kalkınırız. Bu amaçla Armiya Teknoloji olarak inovatif düşünüp teknolojiye yatırım yapıyoruz. Teknoloji çözümleri geliştiriyoruz. Tüm firmalarımızın teknoloji ile ilgili her sıkıntılarına çözüm bulacak çözümleri Armiya Teknoloji olarak geliştirmekten mutluyuz. Özellikle franchise yöntemiyle bölgesel ve ulusal büyüyen firmaların iş yönetiminde yazılım teknolojileriyle yanlarındayız. Armiya Teknoloji’yi ulusal ve ulusalararası alanlarda yeni projelerle büyütme hedefindeyiz.” dedi.

2-104.jpg


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.