Armiya Güvenlik açıldı

Armiya Güvenlik açıldı

Armiya Bilgi Teknolojileri Güvenlik Sistemleri Konya Mağazası, Aydınlıkevler'deki Makro Alışveriş Merkezi bünyesinde dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Armiya Bilgi Teknolojileri Güvenlik Sistemleri Konya Mağazası, Yüksek Endüstrü Mühendisi Mustafa Tuğ, Ali İhsan Tuğ ve Ramazan Tuğ kardeşler tarafından Aydınlıkevler'deki Makro Alışveriş Merkezi bünyesinde dualar eşliğinde hizmete açıldı. Mağazanın açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Törene Vali Yardımcısı Hasan Karakaş Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır ve çok sayıda davetli katıldı.

armina1.jpg

Törende konuşan Vali Yardımcısı Hasan Karakaş, "Mağaza önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Kaliteli ürün bekliyoruz. Kaliteli ürün, uygun fiyat ve satış sonrası kaliteli hizmet bekliyoruz. Güvenlik sistemleri aracılığıyla çok sayıda asayiş olayını aydınlatıyoruz. Güvenlik sistemleri bize yardımcı oluyor. Mağaza hayırlı uğurlu olsun" açıklamasında bulundu. Açılışta konuşan Armiya Bilgi Teknolojileri Güvenlik Sistemleri sahiplerinden Yüksek Endüstrü Mühendisi Mustafa Tuğ da  açılışı yapılan mağazanın kendi segmentinde Türkiye de bir ilk, dünyada ise 4. güvenlik otomasyon market olduğunu belirtti. Konuşmaların ve okunan duanın ardından mağaza sahipleri ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.