Arınç: İnşallah Mağdur Ve Mazlum Müslümanlar Da Bir An Evvel Huzura Kavuşsunlar

Arınç: İnşallah Mağdur Ve Mazlum Müslümanlar Da Bir An Evvel Huzura Kavuşsunlar

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İslam aleminde ve dünya coğrafyasında akan kan ve gözyaşına dikkat çekti. Arınç, “İnşallah bu bayramlar hürmetine bütün müminler Türkiye’de dua ettiler ki mağdur ve mazlum Müslümanlar da bir...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İslam aleminde ve dünya coğrafyasında akan kan ve gözyaşına dikkat çekti. Arınç, “İnşallah bu bayramlar hürmetine bütün müminler Türkiye’de dua ettiler ki mağdur ve mazlum Müslümanlar da bir an evvel huzura kavuşsunlar. Biz onları seviyoruz, onların da zulümden kurtulmasını diliyoruz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ramazan bayram namazını Bursa Ulu Cami'de kıldı. Ulu Cami çıkışında vatandaşlarla da bayramlaşan Bülent Arınç, basın mensuplarına verdiği bayram mesajında, “Çok sevinçliyiz, mutluyuz, milletçe güzel bir bayrama kavuştuk, Allah nasip etti. Aziz milletimizin mübarek bayramlarını tebrik ediyorum. Sağlıklar, mutluluklar diliyorum. İnşallah daha nice bayramlara hep beraber kavuşmayı Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

Ramazan’ın Türkiye’de güzellikler içinde geçtiğini belirten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sözlerini şöyle tamamladı: “Huzur içindeydik, ülkemizde herkesin büyük bir sevinçle Ramazanı yaşadığını görmüştük. Tabi İslam aleminde ki, dünya coğrafyasındaki kanla, gözyaşı ile üzüntü ile, ölümlerle Ramazan’ın yaşandığını biliyoruz. Onlarla hep dayanışma içinde olduk. Dualarımız onlarla birlikteydi. İnşallah bu bayramlar hürmetine bütün müminler Türkiye’de dua ettiler ki mağdur ve mazlum Müslümanlar da bir an evvel huzura kavuşsunlar. Biz onları seviyoruz, onların da zulümden kurtulmasını diliyoruz.”

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 11.00’de Bursa Valiliği resmi bayramlaşma törenine katıldıktan sonra partisince düzenlenecek olan teşkilat bayramlaşmasına katılacak. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.