Arınç: Aklı Başında Bir Hükümetimiz Vardı

Arınç: Aklı Başında Bir Hükümetimiz Vardı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "30 Mart’a giderken bütün siyasi partiler 7 düvel gibi AK Parti’nin üzerine çullandılar." dedi. 17 ve 25 Aralık operasyonlarının sonuçsuz kaldığını söyleyen Arınç, "Bunlara başka bir hükümet...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "30 Mart’a giderken bütün siyasi partiler 7 düvel gibi AK Parti’nin üzerine çullandılar." dedi. 17 ve 25 Aralık operasyonlarının sonuçsuz kaldığını söyleyen Arınç, "Bunlara başka bir hükümet maruz kalsaydı hiç birisi bir gün bile dayanamazdı. Güçlüydük halktan yüzde elli destek almıştık. Aklı başında bir hükümetimiz vardı. Bu operasyon da boşa çıktı."

Bursa AK Parti İl Başkanlığı tarafından bir bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene katılan Bülent Arınç partililere hitaben bir konuşma yaptı. Arınç şöyle konuştu: "Aralık sonunda başka bir olayla karşılaştık. Yıllarca AK Parti ile iç içe geçmiş ve AK Parti’den fevkalade istifade etmiş bur grubun içerisinden bazıları hükümet karşıtı bir eylem yaptılar bir operasyona girdiler. Başbakanımızın tabiriyle bir darbeyi gündeme getirdiler. Hukuk yoluyla veya hukuku alet ederek hükümetin sonunu getirmeye çalıştılar. Orada da plan hemen fark edildi, tedbirler alındı. 17 ve 25 Aralık operasyonları da sonuçsuz kaldı. Bunlara başka bir hükümet maruz kalsaydı hiç birisi bir gün bile dayanamazdı. Güçlüydük halktan yüzde elli destek almıştık. Aklı başında bir hükümetimiz vardı. Bu operasyon da boşa çıktı. Onun da gayesi 30 Mart’ta seçimin kaybedilmesi AK Parti’nin artık çökecek noktaya gelmesiydi. Ocak ayına girdiğimizde her şeyin tedbiri alınmıştı. Oyunlar, hileler deşifre edildi. Cascavlak ortada kalan yargı görevlileri, emniyet görevlileri bazı kurumlarda yuvalanmış adeta bir çete gibi çalışan kötü maksatlı insanların planları deşifre oldu. İyilerine bir şey demiyorum. Kenarda köşede kalıp da, bunlardan hiç haberi olmayan, bunlarla hiç ilişiği olmayan, bunlardan duysa bile kabul etmesi mümkün olmayan saf temiz güzel binlerce on binlerce insanı sözümün içine koymuyorum. Ama organize ve tek gayesi siyasi amaçla bu hükümeti yıkmak olan maalesef bir plan dahilinde çalışan bir organizasyondan söz ediyorum. Onun da hesabı görüldü. Ve arkasından 30 Mart geldi. 30 Mart’ta giderken bütün siyasi partiler 7 düvel gibi AK Parti’nin üzerine çullandılar. Tek başımıza mücadele ettik halkımızı yanımıza aldık. Ona oyunları deşifre ettiğimiz gösterdik. Bütün bu gizli açık ittifaklara rağmen AK Parti 30 Mart’ın galibi oldu."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.