Arat suskunluğunu bozdu

Arat suskunluğunu bozdu

Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, geçtiğimiz hafta kendisi hakkında 999 farklı adrese gönderilen ihbar mektubu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, sessizliğini bozdu

Farklı noktalara gönderilen isimsiz ihbar mektubu, merak konusu uyandırmıştı. AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, mektup konusunu takip ettiklerini dile getirerek, mektubun Ankara Emek Postahanesi'nden gönderildiği ortaya çıktığını belirtti. Mektubu gönderen kişinin, kardeşi üzerinden işlerini yürüttüğünü aktaran Arat, “Yakında bu kişiyi paylaşacağız. Bu kişinin ailesinin içinde FETÖ'den atılanlar var. Tetikçilik yapıyorlar. İddialarını ispat noktasında savcılığa çağırılacaklar” dedi.

KOMPLO OPERASYONU KURUYORLAR

İl Başkanı Musa Arat, birilerinin Konya siyasetini şekillendirmek istediğini iddia etti. Kendilerine yönelik bir komplo operasyonu düzenlendiğini kaydetti. “Yaptığımız çalışmalar ile birilerinin canını acıttığımızı biliyoruz” diyen Arat, “2014 yılında il başkanlığı görevine getirildim. Duruşumuz o dönemden önce ne ise bugün de o. Davaya hizmet anlayışımız sürüyor. Şu mektubun içeriğini dikkate sunarak, meydanı boş bırakacak değiliz. Birilerinin ekmeğine yağ sürmeyeceğiz. Çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. Çok daha disiplinli yerel yönetimler süreci yaşayacağız” açıklamalarında bulundu.

TEŞKİLAT YÜZDE 50 YENİLENECEK

Metal yorgunluğu var mı sorularını da cevaplandıran Musa Arat, gazetecilere “Bugün istediğinizi açık yüreklilik ile sorabilirsiniz. Biz de açık yüreklilik ile tüm sorularınızı cevaplandıracağız” diye konuştu. Ardından konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu mektup, teşkilat içi bir hesaplaşmanın  ürünü değildir. Bu, münafık bir anlayıştır. Kamera kayıtları var. Ahmakça bir iş yapmış mektubu gönderen kişi. Cumhurbaşkanlığına da göndermiş ve gönderirken isimsiz göndermiş. Kendini ele verdirdi. Zaten telaşa da düşmüş durumda. Onu kullananları da biliyoruz. Hepsi yaptıklarının hesabını verecek. Teşkilatımızda yorulanlar var. Kolay günler geçirmedik. Teşkilatlar yüzde 50 oranında yenilenecek. Yönetimimizin hiçbir belediye ile ilişkisi de olmadı. Kamu kurum ve kurumları ile ilişkisi olanları teşkilatımızda tutmayacağız. 2019 çetin ve zorlu geçecek.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum