Arap Kızı Kremi

Arap Kızı Kremi

Arap Kızı Kremi

Arap kızı kremi vücudunuzda ve yüzünüzde bulunan siyah noktaları yok etmektedir. Bu  diğer kremlerden ayıran en önemli özelliği de istediğiniz zaman kremi vücudunuzdan arındıra biliyorsunuz. Bu krem bu özelliklerinin yanı sıra yağlı ve sivilceli ciltlerde çok etkili bir üründür. Ürün kullanılmaya başlandığından 1 hafta sonra etkisini göstermeye başlamaktadır. Özellikle yağlı ve sivilceli ciltlerde sorunun olduğu bölgeye uygulandığında etkisini göstermektedir. Ürünü sivilceli olan bölgeye sürdüğünüzde cildi kurutmaksızın sivilcelerden kurtarmaktadır. Daha önce geçmiş olan sivilce bölgelerinde kalan izleri de temizlemek için bu krem oldukça etkilir. Bu ürünün günde bir kez kullanılması gerekmektedir. Akşam yatmadan önce temiz cilde uygulanır. Sabah uyandığınızda cildinizi bol su ile yıkayınız. Tam etkisini 10 gün içerisinde göstermektedir.

Arap kızı kreminin faydaları nelerdir?

Bu krem kullanılmaya başlanıldığından itibaren cildinizi onarmaya başlamaktadır. İçeriğinde bulunan bitki özleri sayesinde cildinize çok kısa bir süre zarfı içerisinde nüfus ederek cildinizdeki toksinerin dışarı atılmasını sağlar.

Ciltte bulunan sivilceli bölgeye uygulandığı zaman sivilcelerin etkisini kaybetmesini ve kurumasını sağlar. Sadece sivilceleri değil siyah nokta, güneş yanıkları, çilleri ve bunlar gibi cildin görüntüsünü bozan tüm etkenleri ortdan kaldırmaktadır.

Günde bir kez kullanılmaktadır. Akşamları yatmadan önce sorun bulunan bölgeye sürülmesi yeterlidir. Sabah kalktığınızda yüzünüzü bol miktar da suyla yıkamalısınız. Bu uygulamayı düzenli olarak 10 gün boyunca sürdürmeniz sonucunda etkisini gözle görülecek şekilde gösterecektir.  cildinizdeki sizi rahatsız eden, cildinize kötü görüntü oluşturan etkenleri yok ettiği gibi bir daha çıkmasını da engellemektedir. Bu özelliği ürünü diğer kremlerden ayırmaktadır.

Kaynak: 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.