Araç Ekspertiz Raporlama ve Fiyatları

Araç Ekspertiz Raporlama ve Fiyatları

İkinci el araç almak isteyenlerin vazgeçilmez unsurları sağlam, güvenilir, ilanında ki gibi araca ulaşmak olduğu yadsınmayacak bir gerçektir.

İkinci el araç almak isteyenlerin vazgeçilmez unsurları sağlam, güvenilir, ilanında ki gibi araca ulaşmak olduğu yadsınmayacak bir gerçektir. Ancak bilindiği üzere birçok araç ilanda bahsedildiği gibi çıkmamakta ve sonrasında sorunlar yaşanmaktadır. Her araç sahibi aracını bulunmayacak bir araç olarak görse dahi alıcı gözünde aynı değeri görmek oldukça zor. Para kaybını önlemek ve aldığınız araca güvenle sahip olup, uzun yıllar kullanmak istiyorsanız işinin ehli kişilerden yardım almanız oldukça büyük önem arz ediliyor.

Düşük Maliyet Kavramı

Önceki yıllarda raporları yaygınlaşmadan önce oto saniyelerde tek tek ayrı alanlarda bulunan ustalara araçlar kontrollerini sağlayıp araç daha sonra alınıyordu. Fakat görüldü ki bu yöntem hem maliyet olarak araç alacaklara oldukça yük, aynı zamanda zamandan fazlaca feragat etmeleri gerektiğini yansıtınca yurt dışında ilk olarak çıkan oto ekspertiz raporları ülkemizde görülmeye ve yaygılaşmaya başlandı. Araç ekspertiz raporları ile aracın tüm detaylarını; boya, çizik, değişen parça, kaza, ezik vb birçok sorununu tek bir adreste bilinmesi kolaylığını getirdiler. Fakat günümüzde bu yöntem daha da gelişmeye başladı.

Teknolojik Gelişim

Firma, kuruluşundan bu yana kendini her gün geliştiren ve teknolojiyi takip eden firmalar arasında yer alıyor. Kuruluş; alanında eğitimli uzman personelleri ve teknolojik ekipmanları sayesinde güvenilir ve en kısa sürede İstanbul oto ekspertiz raporu sunmaktadırlar. Başarı merdivenlerini emin adımlar ile tırmanan ekip, mobil oto ekspertiz hizmetini de sunarak takdir toplamaktadır. Oto-ekspertiz.com şu imkanlar ile siz ikinci el araç alanlara hizmet veriyor;

v  Mobil oto ekspertiz ile aracınızın yanına kadar gelip, rapor sunma

v  En güvenilir ve kısa sürede rapor hazırlama

v  7/24 iletişim desteği

v  Uzman kadro ve teknolojik cihazlar

v  Ufak hataları dahi atlamadan raporlama

v  Emekten ve zamandan tasarruf

v  Alanında rakip firmalara oranla uygun fiyata oto ekspertiz raporu sunma

v  Araca alıcı gözüyle bakma ve uzman personeller gözünden raporlama sunma

Tüm bu hizmetlerden yararlanmak ve aracınızı emin ellere teslim edip, güvenle kullanmak istiyorsanız www.oto-ekspertizi.com dan iletişim adreslerinden irtibat kurarak bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Oto ekspertiz raporunu 150 TL ve 300 TL arasında değişen fiyatlarda sizlere sunmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.