Arabadan Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Arabadan Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Bursa’da park halindeki otomobilden gerçekleştirilen cep telefonu hırsızlığı saniye saniye bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı Osmangazi ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Garip Sokakta...

Bursa’da park halindeki otomobilden gerçekleştirilen cep telefonu hırsızlığı saniye saniye bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı Osmangazi ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Garip Sokakta meydana geldi. Kameraya yansıyan görüntüye göre, S.M. isimli sürücü aracını park ettikten sonra bir işyerine giriyor.

Bu sırada araca yaklaşan hırsızlık zanlısı, açık olan camdan uzanarak araç içinde cep telefonunu alarak kaçıyor. Şahsı gören araç sahibi ve çevredekilerde olay yerine koşup polisi arıyor.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde saat 13.00 sularında meydana gelen olayda yaşanan hırsızlık olayı tüm detayları ile görüntülere yansıdı.

Görüntülerde ayrıca olay yerine gelen polis ekiplerinin güvenlik kameralarından şahsı tespit etmeye çalıştığı görülüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.