Ara bizim için iyi oldu

Ara bizim için iyi oldu

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Son maçımızı cuma günü oynamıştık ve bizim için 17 günlük bir ara oldu. Arka arkaya sarf ettiğimiz 4 maçlık yüksek efor sonrasında bu ara bizim için son derece değerli oldu” dedi

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında kendi sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenman, pas çalışmalarıyla başladı. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular teknik çalışma gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Mahlangu katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Aykut Kocaman, yoğun bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Son maçımızı cuma günü oynamıştık ve bizim için 17 günlük bir ara oldu. Arka arkaya sarf ettiğimiz 4 maçlık yüksek efor sonrasında bu ara bizim için son derece değerli oldu. Bu sonuçlara ne kadar yansır bilinmez ama bizim için iyi bir ara oldu. Oyuncularımızı biraz dinlendirip küçük bir yüklemeyle Trabzonspor maçına hazır hale getirme fırsatı yakaladık. Son haftalara aldığımız iyi sonuçlardan sonra alt sıralarla ilgimiz azaldı gibi gözüküyor. Trabzonspor maçı bu anlamda alt grupla ilişkimizi kesmek aynı zamanda orta ve üst gruba tırmanma açısında umut vadeden maçlardan biri. Rakibimiz puan anlamında ikinci yarının en iyi takımlarından bir tanesi. Onlar da bu maçtan galip gelerek üst gruba iyice yapışmak isteyecekler. Dolayısıyla her iki takımın da kendi amaçlarının olduğu mücadele kalitesinin yüksek olduğu bir maç olacağını düşünüyorum. Cezalı olan Mehmet Uslu ve sakatlığı bulunan Mahlangu dışında eksiğimiz gözükmüyor” dedi.

Ligde gol sayılarının az olduğu yönündeki bir soru üzerine Kocaman, “Gol açısında çok verimli olmadığımız doğru. Ama bu takım 12 maçı gol yemeden bitirmiş. Bizi ayakta tutanlardan biri de bu oldu. Böyle olduğu sürece bunu çok fazla dert etmiyoruz. Ligin en az gol atan takımı olarak görünüyoruz. Bu yapısal bir durum olarak gözüküyor. Belki bunu önümüzdeki sene biraz daha arttırabilmek mümkün gözüküyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.