Apple’a Göre Yılın En Popüler Telefonu iPhone XI Plus Olacak

Apple’a Göre Yılın En Popüler Telefonu iPhone XI Plus Olacak

Kore kaynaklı bir habere göre Apple amiral gemisi cihazı iPhone XI Plus’ı bu yılsonuna kadar 45 milyon adet üretmeyi planlıyor.

Apple yeni 6.5 inç ekran boyutlu iPhone XI Plus’ın 2018’de en popüler cihazlardan biri olacağını düşünüyor. Bugün Güney Kore kaynaklı bir siteden gelen habere göre için önümüzdeki yıl epey yoğun geçecek çünkü telefona ilginin büyük olması bekleniyor.

Apple Yeni Cihazıyla İddialı Geliyor

Kore kaynaklı bir habere göre Apple amiral gemisi cihazı iPhone XI Plus’ı bu yılsonuna kadar 45 milyon adet üretmeyi planlıyor. Aynı zamanda 25 milyon civarında 5.8 inç iPhone XI ve 30 milyon kadar da 6.1 inçlik LCD ekranlı iPhone 9 telefonlardan üretilecek. İphone XI Plus ise açık ara tüm zamanların en büyük boyutlu iPhone telefonu olacak. Hatta öyle ki ilk çıkan orijinal iPhone’lardan neredeyse 2 kat büyük olacak!

Apple buna rağmen hem eski, hem de yeni telefonların satış istatistiklerini yayınlamamayı tercih ediyor. Bunu rekabet gerekçeleriyle uygularken, bizim de satışları tahmin etmemiz zor oluyor. Buna rağmen firmaya göre yeni telefonları bu yıl oldukça popüler olacak ve diğer markaları geride bırakacak. Üstelik yeni çıkacak Apple iPhone XI Plus’ın önceki yılların iPhone telefonlarına göre daha da pahalı olması bekleniyor. Böylesine yüksek fiyatlı bir telefonun ’in rekorunu kırması da firmaya epey kâr bırakacaktır.

Yeni Nesil iPhone SE Çıkacak mı?

Diğer yandan iPhone XI Plus’ın başarısına bağlı olarak Apple’ın 4 inç ekranlı iPhone SE 2’yi çıkarabileceği de konuşuluyor. Her ne kadar günümüz trendi büyük ekranlı telefonlar olsa da, hâlâ çok sayıda kullanıcı küçük ekranlı cihazlara da rağbet ediyor. Dolayısıyla iPhone SE 2’nin çıkması da birçok kullanıcıyı memnun edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.