Ebubekir Mücevher

Ebubekir Mücevher

Apo Bakanlığı Kurulsun

Apo Bakanlığı Kurulsun

Siyaset her zaman yönetim sürecinde bir araç olarak, demokrasiye biner.
Yönetime gelen her iktidar ve muhalif seçilmişliğinin dışında, bir fikir nakliyatçılığı yapar.
Geçmişten geleceğe taşınan fikirlerin toplam nakliyesinin adıdır siyaset.
Kamuoyunun taşındığı, kamyondur siyasetçi. Ön ve arka yazısında ve yemin yolundan geçerken şu sözü verir.
 “Yanınızda olacağım. Merak Etmeyin. Sizinleyim, Sizinleyiz, Sizinleler.”
Sonra mümkünse gör artık.
Ankara sanki dünyada bir şehir değildir.
Seçimden sonra, Mars’a falan taşınır.
Artık siz vekillere, göre uzaylısınızdır.
Siyasetin en temel dinamiği, nakliyatçılık yapmak değil, akliyatçılık yapmaktır.
Akli olmayan bir siyasetin, Dış , düş ve kuş siyaseti olduğu söylenebilir.  Gündemden gündeme göç eden, bu leylek sürüsünün, rüzgarla esen leylak kokusu burunları tıkamış olsa da fark edilmesi gereken bazı şeyler vardır.
 Dışa bağlı bir savunma mekanizması, bir ülke için en büyük düşmandır.  Stratejik ortaklık kurduğunuz.
Kürecik, Gaziantep olmak üzere yerleştirmiş olduğunuz füzeler, İslam dünyası üzerindeki gözyaşının yeni adı olur.
Ak’lı siyaset ile Akl’i siyaset arasında çok büyük bir fark vardır.
NATO’nun füzelerini taşırsınız.
Yetmez, gelen askerleri taşırsınız.
Oda yetmez, gider kumandasını da NATO’nun kapısına bırakırsınız.
Bu çok büyük bir yanlıştır. Bundan acilen dönünüz. Ak’lı selimler, sessizliğinizi, suskunluğunuz “HE” diyerek tasdikleştirip, “MAN” kafa olmuşluğunuzu bir kenara bırakın.
Birinizde çıkıp Sayın Başbakan (HE-MAN) Akli selim, olmayan bir davranış sergiliyoruz. Deme cesaretini ve bilgeliğini gösterin.
Suriye’deki yangından daha evla olan, sürüye dönmüş, sürüselleşmiş ve süresel Milletvekilliği hesaplarına girmiş suskunluktur.
Süper “ONE MİNUTE”li MAN’a biriniz çıkıp burası Kripton değil, garip tonları olan “ANADOLU”  ve haçlı zihniyetinin konuşlandırdığı bir şeye asla hoş gözle bakmazlar diyebilme, erdemini, onurunu, hassasiyetini ve şahsiyetini gösterin.
“Patriot dikilen yerlere, bari ot dikin.”  Daha faydalı bir hizmet yapmış olacaksınız, garanti veriyorum.
 AB’O BAKANLIĞI KURULSUN..!
Oyum süreci çerçevesinde, bu milletin öz bağlılığı doğuya iken, Avrupaya gözünü dikmiş bir hükümet tarafından kurulmuş olan.
Avrupa Birliği Bakanlığı, 2011 yılında kurularak faaliyetine başlar. İlk Avrupa Birliği Bakanımız Sayın Baş Müzakereci Egemen BAĞIŞ’ olur.
Niçin kurulur.?
Hepimizce malumdur, kapısında beklediğimiz Avrupa Birliği bizi almamakta ısrarlı olunca, bizde derslerimizi ve ödevlerimizi daha iyi yapabilmek adına ve uyum sağlamak adına bu bakanlığı icat eder.
İdeolojilerinin çizgisini ve gömleğini, çömlek içi lezzetlere değişen insanlar. Üstün bir hizmet aşkı ile bu Avrupa problemini çözmek adına, harekete geçmiştir.
Şimdilerde ise, senenin ilk kargaşası kopmuştur. Sayısız bebeğin, çocuğun ve annenin gözyaşında boğulasıca Abdullah ÖCALAN  ile görüşmeler ve uzlaşmalar sonucu terör  probleminin çözülmesine yönelik adımlar, açık ve aleni bir şekilde hareketlendirilmiş, ve gövdenin taşın altına konduğu söylenerek, böbürlenilmeye başlanmıştır.
Tarihe not düşülsün teklifimdir. APO Bakanlığı Kurulsun. Başına’da Sayın Bülent ARINÇ Bey’i getirsinler. Hem dağa çıkarlar, hem de dağdan inerler, Apo’nun ruh hali içinde iki damlacık timsahlaşırlar. Ve güzel günler için muhteşem bir timsal meydana getirirler.
Öneri:
1-) İdeolojilerin ve kabuklaşmış terörizmin çözümü Abdullah ÖCALAN değildir.
2-) Sistemin zaaflarıyla insanları kandıran, bir oluşumun yok edilmesi şahıslarla değil, sistemin zaaflarının giderilmesiyle meydana gelir.
3-) Esad’dan önce, Suriye’de kurulmak üzere olan Federe Kürt Devleti, incelenmeli ve yeni yapılanma ile ilgili, gerekli genel şeyler yapılmalıdır.
4-) Abdullah ÖCALAN ile görüşülecek tek konunun, insani bir şekilde ölmeden önceki son isteğinin sorularak, sandalyeye tekmenin vurulmasıdır. Eğer bu tekme vurulmazsa. Biliniz ki bu millet, sizin oturduğunuz sandalyelerden tekmelerle, indirecek.
5-)  İktidarlar Elle iktidar olur, Ayakla kovulur. ( Bknz: Saddam’ın Büstünün Başı Terliklenmişti.)
İlan:  ( Türkiye Cumhuriyeti ) tarafından verilmiştir.
89 yaşına girmiş olan, geniş ve verimli arazileri, kurum ve kuruluşları bulunan, sağlıklı, genç dinamik bir ülkeyim. İleri ve muhasır medeniyet seviyesine çıkmak için, bütün fabrikalarımı, topraklarımı, ve savunma hakkımı satıyorum. ( İlgilenenlere duyurulur.)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ebubekir Mücevher Arşivi
SON YAZILAR