Apb Middleweight Boxing Night’ın Basın Toplantısı Yapıldı

Apb Middleweight Boxing Night’ın Basın Toplantısı Yapıldı

AIBA Pro Boxing organizasyonu kapsamında 1 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda düzenlenecek olan APB Middleweight Boxing Night’ın basın toplantısı Bostancı Dedeman Otel’de yapıldı.APB Middleweıght...

AIBA Pro Boxing organizasyonu kapsamında 1 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda düzenlenecek olan APB Middleweight Boxing Night’ın basın toplantısı Bostancı Dedeman Otel’de yapıldı.

APB Middleweıght Boxing Night organizasyonu kapsamında mücadele edecek olan boksörler, basın toplantısında önce tartıya çıkarken, ardından da toplu fotoğraf çektirdiler.

Fenerbahçe Boks Şubesi'nin sporcusu Adem Kılıçcı’nın da, Brezilya’da düzenlenecek olan 2016 Yaz Olimpiyatları’na katılma mücadelesi vereceği organizasyon, 4 ayaktan oluşuyor. Boksör Adem Kılıçcı, 1 Kasım 2014 Cumartesi günü, Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’ndaki turnuvayı kazanması durumunda olimpiyatlara doğrudan gitmeye hak kazanacak.

Bostancı Dedeman Otel’de düzenlenen basın toplantısında konuşan boksör Adem Kılıçcı, "Çok önemli bir etkinlik. 2016’da Rio’da yapılacak olan Olimpiyatlar için büyük önem arz ediyor. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.