AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gözler vize sınavı sonuçlarını 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde açıklayan Anadolu Üniversitesi’ne çevrildi. AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak ve sonuçlar nereden öğrenilebilecek?

AÖF final sınavı sonuçları için Anadolu Üniversitesi’nden gelecek resmi açıklama beklenmeye başlandı. Vize sınavı sonuçlarını 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde açıklayan kurumun final sınavı sonuçlarını duyurmasına da saatler kaldı. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak ve sonuçlar nereden öğrenilebilecek?

AÖF sonucu Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınavına katılan adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde soruları ve cevapları açıklanan sınavda öğrenciler yaptıkları cevapları kontrol edebilmiş ve resmi olmayan sonuçlara ulaşabilmişti. Peki, AÖF final sınavı sonucu hangi tarihte duyurulacak?

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesinin (AÖF) güz dönemi final sınavlarının sonuçlarının kısa sürede açıklanacağı bildirildi. Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekan Vekili Prof. Dr. Selim Başar, yaptığı yazılı açıklamada, 1 milyon 52 bin aktif öğrencisi bulunan Açıköğretim Sistemi'nin 2020 yılı itibarıyla dijitalleşme ve uluslararasılaşma noktasında önemli adımlar atacağını dile getirdi.

Konuyla ilgili resmi bir tarih açıklaması gelmese de sonuçlar normal şartlarda iki haftalık sürecin içerisinde duyurulmuş oluyor. Bu tarih aralığı göz önüne alındığında sonuçların 31 Ocak 2020 Cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor.

SONUÇLAR NEREDE OLACAK?

Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçlarının eKampüs sistemi üzerinden, mobil uygulamadan ve anadolu.edu.tr adresinden erişime açılması bekleniyor.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN - TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.