"Antibiyotiğe hayır" afişleri de toplatıldı

"Antibiyotiğe hayır" afişleri de toplatıldı

Geçtiğimiz günlerde referandumda yanlış anlaşılır gerekçesi ile toplatılan ‘Sigaraya Hayır’ afişlerinin ardından ‘Antibiyotiğe hayır’ afişleri de Milli Eğitim Müdürlüğü kararıyla toplatılıyor.

Geçtiğimiz günlerde referandumda yanlış anlaşılır gerekçesi ile toplatılan ‘Sigaraya Hayır’ afişlerinin ardından ‘Antibiyotiğe hayır’ afişleri de toplatılıyor. Bir hafta önce okullara gönderilen afişler, okul panolarına asıldıktan sonra ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden gönderilen bir yazı ile toplatıldı. 

‘Sigaraya hayır’ afişlerini toplatılması pek çok kesim tarafından tepki ile karşılanmıştı. Gereksiz antibiyotik kullanımına dikkat çekilen ve ‘Antibiyotiğe hayır’ mesajının verildiği afişlerin toplatılmasına da anlam verilemedi.

Sigaraya hayır afişinde şu ifadeler bulunuyordu:

“Neyi kazanmak istediğinize karar verin… Çocuklarınızı zehirlemek ister misiniz? İktidarsız olmak ister misiniz? Tekerlekli sandalyede bir yaşam mı sürmek istersiniz? Kanser olmak ister misiniz? Kalp krizi geçirmek ister misiniz? HAYIR diyorsanız, hayatınızı ve geleceğinizi kazandınız.”

merhabahaber.com

35.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum