Antalyaspor Vukovic’e talip oldu!

Antalyaspor Vukovic’e talip oldu!

Antalyaspor, bir dönem Konyaspor’un eski oyuncularından başarılı stoper Jagos Vukovic’i transfer etmek istiyor. Son olarak Olympiakos forması giyen oyuncuyla pürüzlerin giderilmesi halinde imzalar atılacak

Daha önce İttifak Holding Konyaspor forması giyen, ardından da 2 milyon euro bonservis bedeliyle Olympiakos’a transfer olan başarılı Sırp stoper Jagos Vukovic, Antalyaspor’un gündemine girdi. Bonservisi elinde olan Jagos Vukovic’in ismi Sivasspor ve Malatyaspor’la da anıldı. başka Vukovic’in Antalyaspor’un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. 31 yaşındaki Jagos Vukovic, kariyerinde PSV, Roda, Hellas Verona gibi takımlarda oynadı.

KONYA’NIN SAVUNMA BAKANIYDI

Konyaspor taraftarının gönlünde önemli bir yer edinen Vukovic, yeniden Süper Lige dönmeye hazırlanıyor. Vukovic döneminde Konyaspor, 2 defa UEFA Avrupa Ligi’ne katıldı. Taraftarın “Savunma Bakanı” diye çağırdığı Vukovic, döneminde Konyaspor ligin en az gol yiyen takımlarından biri haline gelmişti. Vukovic, başarılı ve istikrarlı futbolu ve sempatik tavırları ile Konyaspor taraftarının gönlünü de kazanmıştı.

110 MAÇTA 14 GOL ATTI

Başarılı stoper Jagos Vukovic savunmadaki başarısını hücum hattında da gösterdi. Vukovic, 3.5 yıl boyunca oynadığı 110 maçta attığı 14 gol ile Konyaspor’un hücum hattına önemli katkılarda bulunmuştu. 2016-2017 sezonun sonunda Olimpiyakos’a transfer olan Vukovic, İtalya’nın Hellas Verona takımında da yarım dönem kiralık da oynamıştı. Olimpiyakos ile Vukovic sezon başında yollarını ayırmıştı.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum