Antalya'da Dağ Bisikleti Enduro Organizasyonu Yapılacak

Antalya'da Dağ Bisikleti Enduro Organizasyonu Yapılacak

Antalya'da 9-11 Ekim tarihleri arasında dağ bisikleti enduro organizasyonu yapılacak. 'Gazozuna Kapışalım' konseptiyle gerçekleştirilen organizasyon Tahtalı Dağı'nın zirvesinden başlayacak Kesmeboğaz Mevkii'nden geçerek, tarihi Roma Köprüsü'nde...

Antalya'da 9-11 Ekim tarihleri arasında dağ bisikleti enduro organizasyonu yapılacak. 'Gazozuna Kapışalım' konseptiyle gerçekleştirilen organizasyon Tahtalı Dağı'nın zirvesinden başlayacak Kesmeboğaz Mevkii'nden geçerek, tarihi Roma Köprüsü'nde sona erecek.

Toplam 33.6 km'den oluşan, ortalama 12 km geçiş ve 21 km uzunluğundaki özel etaplardan oluşan parkurdaki kapışmaya, 100'e yakın yerli ve yabancı sporcu katılacak. Ana sponsorluğunu Çamlıca Gazoz'un yaptığı "Çamlıca Gazozuna Kapışalım" Down Olympos MTB Enduro Kapışması Kemer Belediyesi'nin katkıları ve Kemer Kaymakamlığı'nın himayesinde yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldız Holding İçecek Grubu Pazarlama Direktörü Ceyda Selahi, "Gazoz uzun yıllardır bizim kültürümüzde önemli bir yer tutuyor. 'Gazozuna kapışalım' konsepti ise özellikle çocukluğumuza dair hepimizin aklında hoş anılar canlandıran ve aşina olduğumuz keyifli bir yarışma şekli. Çamlıca olarak biz de, bu konsepti modern ve farklı bir formatta ele alıyoruz." şeklinde konuştu.

'Gazozuna kapışalım' çerçevesinde Gökçeada'da göl, kara ve deniz parkurlarını birleştiren kitesurf ile İstanbul Kalamış sahilinde kaykay etkinlikleri düzenlendi. Ayrıca yılın devamında 'Gazozun Adı Çamlıca' aktivite aracı da kampüs ve spor aktiviteleri gibi gençlerin bulunduğu yerlere gazoz, müzik ve çeşitli oyunlar götürecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.