Antalya ile başladı  Antalya ile bitirecek

Antalya ile başladı Antalya ile bitirecek

Konyaspor cumartesi günü evinde oynayacağı Antalyaspor maçın iç saha galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip sahasında en son 27 Ocakta oynadığı maçta Antalyaspor’u yenmiş ve o maçın ardından iç sahada galip gelememişti

Konyaspor sezonun 3. haftasında evinde oynayacağı Antalya maçının hazırlıklarına dün yaptığı çift idman ile devam etti. Yeşil-beyazlı ekip ilk çalışmasını sabah saatlerinde yaptı. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman salonda iki grup halinde yapılan ve yaklaşık 1 saat 20 dakika süren CORE ısınma ve ağırlık çalışması ile başladı. Daha sonra sahaya çıkan oyuncular 30 dakikalık çabukluk çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Konyaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Paolo Hurtado dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda oyuncuların neşeli ve hırslı olması dikkat çekti.

TEK HEDEF GALİBİYET

Konyaspor, uzun süredir devam eden iç saha galibiyet hasretini Antalya maçında sonlandırmak istiyor. Sahasında son olarak 27 Ocak’ta Antalyaspor maçını kazanan yeşil-beyazlı ekip, yine bir Antalya maçı ile kötü seriyi sonlandırmak istiyor.

Konyaspor, sahasında 7 aydır galip gelemiyor. Yeşil-beyazlı ekip, sahasında son kez bu hafta ağırlayacağı Antalyaspor’u mağlup etmişti. Geçen sezonun 19. haftasında 27 Ocak’ta oynanan karşılaşmayı yKonyaspor 2-0 kazanmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.