Ankara'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Ankara'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Ankara'da uyuşturcu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 4 zanlı gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan zanlılardan 2’si tutuklanarak Sincan Yenikent Cezaevi'ne gönderildi.Sincan Asayiş Büro Ekiplerinin uzun süren fiziki ve teknik...

Ankara'da uyuşturcu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 4 zanlı gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan zanlılardan 2’si tutuklanarak Sincan Yenikent Cezaevi'ne gönderildi.

Sincan Asayiş Büro Ekiplerinin uzun süren fiziki ve teknik takip sonrası yaptıkları operasyonda 4 zanlı suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Plevne Mahallesi Karaoğlu Sokak’ta bulunan 58 UD 685 plakalı araçta bulunan şüpheliler M.A. ve S.E.’nin uyuşturucu medde satışı yaptığı ihbarını alan Sincan Asayiş Büro ekipleri araçta bulunan şüpheliler M.A., S.E. ile araçtan uyuşturucu madde alan B.Y ve U.T.’yi gözaltına alarak Sincan Emniyeti'ne getirildi. Cumhuriyet savcısının yazılı izni ile zanlıların evlerinde ve araçta yapılan aramada 23 fişek eroin ve çok sayıda extacy hap ele geçirildi. Sincan Asayiş Bürosu'nda işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan M.A. ve S.E. uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak, temin etmek ve satmak suçlarından tutuklanarak Sincan Yenikent Cezaevi'ne gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.