Ankara'da Otomobil Yayaların Arasına Daldı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Ankara'da Otomobil Yayaların Arasına Daldı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Ankara’da yoldan çıkan bir otomobilin önce kaldırımda yürüyen yayalara, ardından park duvarına çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2’si ağır 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 23.30 sıralarında Altındağ, Atatürk Bulvarı, Ankara Radyosu önünde...

Ankara’da yoldan çıkan bir otomobilin önce kaldırımda yürüyen yayalara, ardından park duvarına çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Altındağ, Atatürk Bulvarı, Ankara Radyosu önünde meydana geldi. Kızılay’dan Ulus istikametine seyreden 06 V 1114 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle yoldan çıktı. Orta refüjü aşan ve karşı şeriti de geçen otomobil, kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Araç Cumhuriyet parkı duvarına çarparak durabildi. Kazada, araçta bulunan iki kişi ile 4 yaya yaralandı. Aracın çarptığı yayalardan biri havalanıp 4 metre ileriye, parkın içine düştü.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Parkın içine düşen yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Araçta bulunan 2 kişinin ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazayı haber alan yaralı yakınları olay yerine geldi. Sinir krizine giren şahısları çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

Maddi hasar oluşan araç çekici vasıtasıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.