Ankara'da Ki Çatışmada 2 Sivil Polis, Bir Kadın Ve Zanlı Yaralandı

Ankara'da Ki Çatışmada 2 Sivil Polis, Bir Kadın Ve Zanlı Yaralandı

Ankara Dikmen semtinde polis ekipleri ile Bülent A. isimli bir şahıs arasında silahlı çatışma yaşandı. Polisler kaçan diğer bir zanlıyı da kovalıyor. Zanlının sıkıştırıldığı bir sokağın çevresi emniyet güçleri tarafından ablukaya...

Ankara Dikmen semtinde polis ekipleri ile Bülent A. isimli bir şahıs arasında silahlı çatışma yaşandı. Polisler kaçan diğer bir zanlıyı da kovalıyor. Zanlının sıkıştırıldığı bir sokağın çevresi emniyet güçleri tarafından ablukaya alındı. Çelik yelek giyen polisler, zanlı ile çatıştı.

Saat 12.30 sıralarında yaşanan olayda iki sivil polis, bir kadın ve Bülent A. isimli zanlı şahıs yaralandı. Silah sesleri nedeniyle çevrede korku ve heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Cihan Haber Ajansı ekiplerinin görüntülediği çatışma sonrasında bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek, ambülanslarla hastaneye sevk etti.

Çatışma mahallinden kaçan diğer bir zanlı, polis ekiplerince kovalandı. Zanlının sıkıştırıldığı bir sokağın çevresi emniyet güçleri tarafından ablukaya alındı. Çelik yelek giyen polisler, zanlı ile çatıştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.