Ankara'da İki Ayrı Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı

Ankara'da İki Ayrı Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı

Ankara’da gece saatlerinde meydana gelen iki kazada 1 astsubay hayatını kaybetti. 2'si astsubay, 5 kişi de yaralandı.

Ankara’da gece saatlerinde meydana gelen iki kazada 1 astsubay hayatını kaybetti. 2'si astsubay, 5 kişi de yaralandı.

İlk kaza, Mevlana Bulvarı Konya Yolu istikameti Ankara İl Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, aşırı hızlı seyreden 06 ZDU 69 plakalı otomobil, Özer Kolgitti idaresindeki sol şeritte ilerleyen 34 AH 0885 plakalı araç ile en sağ şeritte ilerleyen Hakan Teker idaresindeki 06 BY 320 plakalı otomobilin arasından geçmek istedi. İki aracın arasından geçemeyen beyaz renkli otomobil iki araca da çarparak olay yerinden kaçtı. Çarpmanın etkisiyle Kolgitti idaresindeki 34 AH 0885 plakalı araç taklalar atarak kaldırımda bekleyen 3 astsubaya çarptı. Eğitim için çeşitli illerden geldikleri öğrenilen astsubaylardan Ahmet Yılmaz aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Süleyman Şenol ve Yasin Çoban isimli astsubaylar yaralandı. Yaralı astsubaylardan biri Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne diğeri ise Özel Ufuk Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine itfaiye ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Şenol ve Çoban’ı, ilk tedavisini yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Takla atan aracın altında kaldığı görülen Yılmaz için itfaiye ekipleri seferber oldu. Aracı çelik halat ile kaldıran itfaiye ekipleri Yılmaz’ı aracın altından çıkarttı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Yılmaz’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yerine astsubayların arkadaşları geldi. Gözyaşlarına boğulan arkadaşları cep telefonu ile Yılmaz’ın yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Polis ekipleri, kazaya sebep olan beyaz renkli 06 ZDU 69 plakalı aracı arıyor.

İkinci kaza, Çankaya Reşat Galip Caddesi üzerinde meydana geldi. Aşırı alkollü olduğu iddia edilen Burak Karagöz idaresindeki 06 FC 3197 plakalı araç cadde üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle şoför Karagöz ve yanındaki iki kadın arkadaşı hafif şekilde yaralanırken 06 BA 7127 ve 06 DE 3519 plakalı iki araç zarar gördü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.