Ankara Temizlik Şirketleri – Ev Temizliği

Ankara Temizlik Şirketleri – Ev Temizliği

Ankara temizlik şirketleri ile ev temizliği nasıl yapılır, ev temizliğinde nelere dikkat edilmelidir.

Evler gün içinde en çok vakit geçirilen yaşam alanlarıdır. Yoğun iş temposu sonrası evde istirahat edilmektedir. Fakat evlerin temizliğinin yapılmaması dinlenme sırasında sağlığımızı kötü yönde etkileyebilmektedir. Aynı zamanda evde bulunulan süre zarfı içinde evin kirli olması durumunda mikrop ve bakterilerden ötürü enfeksiyon kapma riski bulunmaktadır. Evin temiz olmaması durumunda yaşanan olaylar nedeni ile ev temizliği hizmetleri gelişme göstermiştir. Ankara temizlik şirketleri ev temizliğinde hizmet veren kaliteli firmalar arasında yerini almaktadır. Ankara temizlik firmaları ev temizleme hizmeti konusunda uzmanlaşmıştır. Günümüzde ev temizliğine ihtiyaç duyulmasının nedeni evde yaşayan bireylerin yoğun hayat tempolarıdır. İşten arta kalan zamanlarda ev temizliği yapmak külfetli ve yorucu bir iş olarak görülmektedir. Bu neden ile Ankara temizlik şirketleri tarafından ev temizliği hizmeti sunulmaktadır.

ile Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

Ev temizliği ilk olarak evin havasının temizlenmesini içermektedir. Evin devamlı olarak havalandırılması gerekmektedir. Kış aylarında havalandırma süresi daha kısa tutulmalıdır. Yaz aylarında havalandırma iki farklı uçtan pencere açılarak yapılmalıdır. Bu işlem hem evde ki havayı serinletmekte hem de temizlemektedir. Ev temizliği havalandırmadan sonra toz alma işlemi ile devam etmektedir. Bakteri ve mikroorganizmalar evin tüm bölümlerinde bulunmaktadır. Ankara temizlik firmaları tarafından kullanılan özel temizlik sıvıları evde ki tüm eşyaların üzerinde ki tozların arındırılmasını sağlar. Toz alma işlemi ılık suya katılan temizlik kimyasalları ile mikro fiber bezleri nemlendirerek yapılmaktadır. tarafından sunulan hizmet içerisinde detaylı toz alma işlemi de bulunmaktadır.

Ev temizliği sırasında yapılması gereken bir başka temizleme işlemi ise zemin arındırmasıdır. Ev zeminleri genel olarak halı ve parkelerden oluşmaktadır. Parke olan kısımların temizliği paspas ile yapılmalıdır. Paspaslama işlemi ilk olarak ıslak daha sonrasında kuru olarak yapılmalıdır. Günaydın gibi firmalar tarafından sunulan paspaslama hizmetinde ıslak paspaslama sırasında temizlik kimyasallarının ılık suya karıştırılması ile elde edilen homojen karışımlar kullanılmaktadır. Kuru paspaslama işleminin amacı ise ıslak paspaslama sırasında sudan ötürü kireçleme olmasının önlenmesidir. Zemin temizliği sırasında halıların temizliği dikkat ile yapılması gereken bir işlemdir. Halılar ip yapıları nedeni ile kiri içine çekerek belli etmemektedirler. Halıların temizliği elektrik süpürgeleri ile vakumlanarak yapılmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum