Angı: Sonuna kadar inanıyoruz

Angı: Sonuna kadar inanıyoruz

Hasan Angı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında Konyaspor’un iyi bir kadrosunun olduğunu ve mevcut kadro ile kalan maçları kendilerine yakışır bir şekilde tamamlayacaklarını dolayısıyla takımın küme düşmeyeceğine inandığını söyledi.

AK Parti 6.Olağan İl Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Hasan Angı’ya Başkan Fatih Yılmaz, Asbaşkan Mehmet Günbaş ve yönetim kurulu üyesi Zekeriya Coşar ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Teşkilatında gerçekleşen ziyaret samimi bir havada geçti. Yeniden AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Angı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında Konyaspor’un iyi bir kadrosunun olduğunu ve mevcut kadro ile kalan maçları kendilerine yakışır bir şekilde tamamlayacaklarını dolayısıyla takımın küme düşmeyeceğine inandığını söyledi.

HEB BİRLİKTE GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ

Başkan Hasan Angı, “ Olağan kongremiz nedeniyle bu süreçte bir kaç müsabakayı yerinde takip edemedim. Ancak öncesinde bir çok karşılaşmayı izleme imkanı bulmuştum. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda da Konyaspor’a gönül vermiş herkes gibi takımımızın yanında bulunacağız. Hep beraber güç birliği yapıp kulübümüze bu zorlu günlerde destek olacağız. Konyaspor’umuzun her zaman yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. İyi bir kadromuz var. Futbolcularımız teknik heyetimiz, yönetimimiz kalan maçlarda gerekeni yapacak ve takımı Süper Ligde bırakmayı başaracaklardır. Buna sonuna kadar inanıyoruz” dedi.

CAİMAMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ

Başkanı Fatih Yılmaz ise, “ Öncelikle AK Parti İl Başkanlığı’na yeniden seçilmenizden ötürü sizi ve ekibinizi tebrik ediyor bu seçimin şehrimize, sizlere hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Verdiğiniz destek ve Atiker Konyaspor’umuzun ligde kalacağına olan kararlı inancınız bizleri mutlu etmiştir. Sizin de söylediğiniz gibi Atiker Konyaspor camiası kalan maçlarda bir bütün olacak ve oyuncularımız yakalanan bu sinerji ile takımımızı ligde tutacaktır. Bizler de sizin gibi sonuna kadar buna inanıyoruz. Biz gerçekten iyi futbol oynayan bir takımız ve bu hedefe ulaşacak kapasiteye sahibiz. Şehrimizin kanaat önderlerinin bu süreçte Atiker Konyaspor’umuza sahip çıkmasını önemsiyoruz ve bu gücün sahaya olumlu yansıyacağını biliyoruz. İnşallah Osmanlıspor ve Sivasspor maçlarından istediğimiz sonuçlarla ayrılıp camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Yeniden sizi ve ekibinizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 Ziyaretin sonunda Başkan Fatih Yılmaz, Asbaşkan Mehmet Günbaş ve Yönetim Kurulu ÜyeSİ Zekeriya Coşar tarafından AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’ya isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma, atkı ve Konyaspor amblemli kahve fincanı takımı hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.