ANFAŞ iki fuar açacak

ANFAŞ iki fuar açacak

18-21 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment ve 15-18 Şubat 2017 tarihlerinde düzenlenecek ANFAŞ Food Product kendi sektörlerine ivme kazandıracak

ANFAŞ Fuarcılık gerçekleştireceği fuarlarıyla ilgili olarak Türkiye genelinde başlattığı “Basın ve Sektör Buluşması Toplantısı” nın ilkini  Konya’ da gerçekleştirdi. Moloko Caffe'de düzenlenen toplantıya ANFAŞ genel Müdürü Murat Özer, ANFAŞ Fuarlar Direktörü Arzu Yüngül, ANFAŞ Yurtdışı Satış ve Ziyaretçi Geliştirme Müdürü Işıl Arıkan katıldı.  Gıda, İçecek ve Ağırlama, Konaklama sektörünün uluslararası ölçekte hak ettiği yere ulaşabilmesi ve yeni fırsatlara yelken açabilmesinin, ilgili kurumların ortak amaçlarla bir araya gelmesiyle mümkün olacağına inanan ANFAŞ;  sektördeki gelişmelerin sergileneceği ve tüm dünyadan ilgili profesyonelleri ortak ticaret paydasında fuarlarında buluşturuyor.

ANFAŞ FUARLARA YENİ BİNASINDA HAZIRLANIYOR  

ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, "Yenilenen yapısı ile ANFAS Katılımcılara ve ziyaretçiler 60 bin metrekare sergi alanı ve bir tanesi bin kişilik olmak üzere 15 tane salondan oluşan kongre salonları ve 1.400 araçlık kapalı otoparkı ile hizmet veriyor olacak” dedi. 18-21 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenecek Anfaş Hotel Equipment ve 15-18 Şubat 2017 tarihlerinde düzenlenecek ANFAŞ Food Product kendi sektörlerine ivme kazandıracağının da altını çizdi.

ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer,"ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı ve Konferansları Antalya’da her sene olduğu gibi bu sene de otel, restorant sahiplerinden yöneticilerine, pasta şefleri, F&B müdürleri, satın alma müdürleri, barmen ve baristalara kadar 20 binden fazla sektör profesyoneli bir araya getirmeyi hedefliyor. Etkinliğin amacı en geniş network ağını oluşturmak ve katılımcılarına daha fazla iş imkanı sunmak" şeklinde konuştu.

YENİ İŞ BİRLİKLERİ YAPILACAK

Otel, restorant, gastronomi ve mutfak ekipmanları alanında Avrupa'nın büyük fuarları arasında olan 28. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı 18 Ocak 2017 tarinde kapılarının Antalya Expo ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerine açacak. ANFAŞ tarafından TUROFED – Türkiye Otelciler Federasyonu, TUSİD Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği, AKTOB Akdeniz Turistik Otelciler İşletmeciler Birliği , BAİB – Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği ve BAKA Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekleri ile organize edilecek fuarı, tüm Türkiye’nin yanı sıra, Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere, İspanya, İsrail, İran Hindistan, Ürdün, Lübnan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Rusya ve Yunanistan'ın da aralarında bulunduğu 60 ülkeden yüzlerce sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

TİCARET ODAKLI FUAR

"Otel ve ağırlama tesis profesyonelleri, proje ve taahhüt firmaları, mimarlar, restoran, kafe ve pastane işletmecilerini 40 bin metrekare kapalı alanda bir araya getirecek olan fuar aynı zamanda fuar ile eş zamanlı düzenlenecek olan kongre, konferans , panel ve seminerler ile sektör duayenlerini, akademisyenleri, kamu ve özel sektörü tek bir çatı altında buluşturacak. 2,5 milyar dolar ihracat hacmine sahip olan sektörün ticaret odaklı fuarı için geri sayım başladı" diyen ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer,"Yenilikçi içerikleri ile otelcilik ve yiyecek içecek dünyasına yön vermek için ziyaretçilerini bekliyor" ifadelerini kullandı. Bünyesindeki sıra dışı etkinlikleri ve farklı sunumuyla sektörün en kapsamlı fuarı olan ANFAŞ 28. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı 18-21 Ocak 2017 tarihlerinde misafirlerini ağırlayacak.

TOLGA PARLAK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.