Anafen’de İlk Adım Kursları Başlıyor

Anafen’de İlk Adım Kursları Başlıyor

Ordu’da eğitim çalışmaları ve yaptıkları sosyal etkinliklerle dikkat çeken Ünye Anafen Dershanesi, 22 Ağustos 2014 Cuma günü yapacağı denemeyle ilk adım kursuna başlıyor.     Konuyla ilgili açıklama yapan Ünye Anafen...

Ordu’da eğitim çalışmaları ve yaptıkları sosyal etkinliklerle dikkat çeken Ünye Anafen Dershanesi, 22 Ağustos 2014 Cuma günü yapacağı denemeyle ilk adım kursuna başlıyor.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Ünye Anafen Dershanesi Müdürü Şefik Kalkan, "4.sınıftan 8.sınıfa kadar eğitim ve öğretim veren dershanemiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu sene TEOG sınavına girecek 8.sınıf öğrencilerimiz için kursumuz 22 Ağustos Cuma denemeyle başlayıp 25 Ağustos Pazartesi gününden itibaren derslerle devam edecektir. 6 ve 7 sınıfların ilk adım kursu ise 8 Eylül 2014 Pazartesi sınavla başlayıp derslerle devam edecektir. 4 ve 5 sınıflar ise 9 Eylül Salı’dan itibaren eğitim ve rehberlik çalışmalarına başlayacaktır." dedi .

    Ayrıca Şefik Kalkan, "Anafen olarak 'Erken kalkan yol alır' prensibinden hareketle planlı,disiplinli ve öğrenciye yakın sevecen bir yaklaşım sergilediklerini belirterek yeni eğitim ve öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar diliyorum." şeklinde temennide bulundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.