Anadolu’nun gözü ‘Of’da

Anadolu’nun gözü ‘Of’da

Anadolu Selçukspor hafta sonu iç sahada oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çalışma ile başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip kalan 5 haftada yenilmezlik serisini sürdürmek için mücadele edecek

Spor Toto  2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  sezonun 30. Hafta maçında Pazar günü sahasında küme düşme hattında bulunan Ofspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı çalışma ile başlayacak. 

SERİYLE BİTİRMEK İSTİYOR

Son 7 maçında 3 galibiyet 4 beraberlik alarak müthiş bir seri yakalayan Anadolu Selçukspor  kalan 5 maçta da bu seriyi sürdürmek istiyor. Hafta sonu küme düşme hattında bulunan Ofspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip iç saha avantajını kullanarak bu maçı kazanmak ve seriyi devam ettirmek istiyor.

SEYİRCİ DESTEĞİ BEKLİYOR

Pazar günü sahasında  Ofspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor taraftarını yanında görmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte yönetim ve oyuncular  tüm yeşil-beyaz sevdalısı taraftarları zorlu maçta yanlarında görmek istiyor. Anadolu Selçukspor taraftarından alacağı destek ile yakaladığı yenilmezlik serisinde 4. galibiyetini almak istiyor.

İÇ SAHADA DAHA ETKİLİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  geride kalan 29 haftada en fazla puanı sahasında oynadığı karşılaşmalarda topladı. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı  14 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alırken kalan 5 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Bu maçlarda 23 puan toplayan Anadolu Selçukspor rakiplerine 16 gol atarken kendi kalesinde ise 13 gol gördü.

ABİDİN KURT merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.