Anadolu’nun dersi gol

Anadolu’nun dersi gol

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da Pazar günü iç sahada oynanacak Bugsaşspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  Pazar günü iç sahada oynanacak Bugsaşspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte sakat olan kaptan Ali Dere antrenmanlara katılmazken kart cezalısı Ahmet Önay da zorlu Bugsaşspor maçında forma giyemeyecek. Ligde oynadığı maçlarda  gol sıkıntısı yaşayan Anadolu Selçukspor antrenmanlarda bu sıkıntıyı aşmak için çeşitli varyasyonlar deniyor. Yeşil-beyazlı ekip pozisyona girmesine rağmen son vuruşlardaki acemilik ve becerisizliklerden dolayı gol kısırlığı yaşıyor. 

BUGSAŞ DA GOL SIKINTISI YAŞIYOR

Anadolu Selçukspor’un hafta sonu iç sahada konuk edeceği Bugsaşspor ile gol sayıları eşit durumda. Ancak Bugsaşspor attığı 10 golle 21 puan toplayarak 6. Sırada yer alırken Anadolu Selçukspor ise 14 puanla 12. Sırada yer aldı. Bugsaş ekibi az gol atmasına rağmen kalesinde de az gol gören bir ekip olarak dikkat çekiyor.  Ankara ekibi az gol yiyerek topladığı puanlarla üst sıralarda kendine yer buldu.

Anadolu Selçukspor ise rakibi ile aynı gol sayısında bulunmasına rağmen  12. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip  iç sahada oynadığı maçlarda 5 gol atıp 5 gol yedi. Anadolu Selçukspor diğer 5 golü ise dış saha maçlarında kaydetti.  Geride kalan haftada da  ligin en az gol yiyen takımlarında Sarıyer ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında gol bulamadı. Anadolu Selçukspor son vuruşlarda etkili olamadığı maçta  rakibi karşısında daha etkili futbol oynadı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.