Anadolu’da yeni umutlar

Anadolu’da yeni umutlar

Yönetimi ve teknik heyeti değişen Anadolu Selçukspor yeni sezonda daha başarılı olmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekip transfer çalışmalarını sürdürürken Atiker Konyaspor’dan gelecek oyuncuları da bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Anadolu Selçukspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezona  iddialı bir giriş yapmak istiyor. Yeni yönetim ve yeni teknik ekiple   yeni sezona hazırlanan Anadolu Selçukspor iyi bir takım oluşturup ligde iddialı olmak istiyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.  Yeşil-beyazlı ekip bir dönem Konyaspor forması da giyen stoper Volkan Koçaloğlu  ve kanat oyuncusu Muhammet Yürükuslu ile anlaşma sağlamıştı. Yürükuslu iki sezon önce Anadolu Selçukspor’un da formasını giymişti.  Geçtiğimiz sezonu Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Diyarbekirspor’da geçiren 25 yaşındaki oyuncu 20 maçta forma giymişti.  Anadolu Selçukspor ayrıca geçtiğimiz sezon kiralık olarak  forma giyen golcü oyuncu Seddar Karaman ile yeniden anlaştı.  Yeşil-beyazlı ekipte stoper ön libero ve  sol kanat mevkilerine transfer yapılacağı ifade edilirken  kamp döneminde de eksik mevkilerin belirlenip takviyelerin yapılacağı söylendi. Anadolu Selçukspor yönetimi Davraz kampına kadar birkaç transfer daha yaparak vites arttırmayı planlıyor.

SON TRANSFER BERAT ÇETİNKAYA

Muhammet Yürükuslu ve Volkan Koçaloğlu’nu kadrosuna katan Anadolu Selçukspor son olarak Berat Çetinkaya’yı renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip Bayrampaşa’da forma giyen Berat Çetinkaya’yı renklerine bağladı. 2012-2013 sezonunda Beşiktaş tarafından transfer edilen 25 yaşındaki savunma oyuncusu son 4 sezon kiralık olarak farklı takımlarda forma giymişti. Berat Çetinkaya geçtiğimiz sezon Bayrampaşa formasıyla Spor Toto 2.Lig’de 32 maçta forma giydi ve 4 gole imza attı.

KONYASPOR BEKLENİYOR

Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor’da kiralık olarak forma giyen  Atiker Konyaspor’un oyuncularının durumlarının belli olmasından sonra  yeşil-beyazlı ekip transfer politikasını bu oyunculara göre  şekillendirecek.  Can Demir Aktav, Ali Dere, Aykut Uluç, İsmail Güven, Okan Derici, Tufan Özbozkurt  gibi oyuncuların  Anadolu Selçukspor’a dönmesi halinde transfer bu oyuncuların durumlarına göre de şekillenecek.  Bu oyuncuların durumunun ikinci kamp dönemine kadar  sonuçlanması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.