Anadolu’da transfer hareketliliği başladı

Anadolu’da transfer hareketliliği başladı

Anadolu Selçukspor yeni sezon hazırlıklarına dün tekrar başladı. Yeşil-beyazlı ekipte transfer çalışmaları da hız kazandı.

Anadolu Selçukspor  yeni sezon hazırlıklarına dün tekrar başladı. Yeşil-beyazlı ekipte transfer çalışmaları da hız kazandı. Konyaspor’dan oyuncuların gelip gelmeyeceği belirsizliği devam ettiği için Anadolu Selçukspor işini şansa bırakmak istemiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor yeni sezon hazırlıklarına 2 günlük izinin ardından yaptığı çalışmayla devam etti. Kızılcahamam kampı sonrası 2 gün izin verilen oyuncular dün Kayacık Tesislerinde toplanarak çalışmalara kaldığı yerden devam etti.

2 OYUNCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Anadolu Selçukspor Konyaspor’dan oyuncuların gelip gelmeyeceği belirsizliği devam ettiği için Anadolu Selçukspor işini şansa bırakmak istemiyor. Anadolu Selçukspor Yönetim Kurulu ve Futbol Komitesi Üyesi Alper Çimen şuanda görüştükleri 2 oyuncu olduğunu ve hocanın istemesi halinde  birmevkiye daha transfer yapabileceklerini söyledi. Alper Çimen, “ 2 Günlük izin sonrası takımımız tesislerimizde tekrar çalışmalara başladı. Ekip olarak iyi bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Eksiklerimizi sezon başına kadar giderip sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. transfer konusunda 2 mevki için çalışmalarımız sürüyor.Bugsaşspor’da forma giyen  sağ bek ve sağ açık oynayan Fatih Kara ile görüşüyoruz. Fatih’le birlikte Boluspor’dan sol ön oynayan Orhun Öztürk ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu transferleri en kısa sürede sonuçlandırmak için çalışıyoruz. Bu transferlerden sonra hocamızın istemesi halinde bir mevkiiye daha transfer yapabiliriz. Bunun kararını hocamız verecek” diye konuştu

15 GÜNÜMÜZ VAR

Anadolu Selçukspor Teknik direktörü Zafer Turan da önlerinde 15 günlük bir süre olduğunu bu sürede eksiklerini giderebileceklerini söyledi. Turan, “Eksiklerimizi gidermek için önümüzde daha 15 günlük bir süre var. Bu süreyi iyi kullanıp lige hazır olarak girmek istiyoruz. Eksik gördüğümüz noktaları tamamlamak için bu süre yeterli.  1 - 2 eksiğimiz var. Onları da tamamlayabilirsek daha iyi olacağız. Oyuncularımın kamp süresince çalışma gayretlerinden ve hazırlık maçlarında ortaya koydukları mücadeleden son derece memnunum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.