Anadolu’da tek hedef 3 puan

Anadolu’da tek hedef 3 puan

Anadolu Selçukspor pazar günü deplasmanda konuk olacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yavru Kartal rakibini yenerek kötü gidişata ‘dur’ deyip ilk deplasman galibiyetini alma amacında TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 12.haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk olacak Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Mustafa AlperAvcı yönetiminde ilk maça çıkacak Anadolu Selçukspor yeni teknik adamıyla ilk 3 puanı alıp yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

MORALLER YERİNDE

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nda Şanlıurfaspor mesaisini sürdüren yeşil-beyazlılarda moraller yerinde. Pazar günü zorlu deplasmanda Urfaspor’a konuk olacak Yavru Kartal rakibini yenerek ligdeki ilk deplasman galibiyetini elde etmek istiyor.

11 HAFTADA TEK GALİBİYET ALDI

Anadolu Selçukspor, başarısız bir sezon geçiriyor. 13 Kasım’da genel kurula gidecek olan ve yönetimsel anlamda da sıkıntılı bir sezon geçiren yeşil-beyazlı ekip, ligde geride kalan 11 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Pilot takım, bu sezon tek galibiyetini 5. haftada sahasında 4-2’lik skorla Zonguldak Kömürspor karşısında aldı.Temsilcimiz, 11 maçta 6 kez berabere kalırken, 4 kez de mağlup oldu. 9 puanda yer alan Anadolu Selçukspor, haftayı 15. sırada tamamladı.

DÜDÜK CAN CENGİZ’DE

Öte yandan Anadolu  Selçukspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçını yönetecek hakemler federasyon tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Şanlıurfaspor- Anadolu Selçukspor maçını hakem Can Cengiz yönetecek. Cengiz’in yardımcılıklarını; Cemalettin Gündoğdular ve Efe Kurtuluş yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Sabit Selvi.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.