Anadolu’da 'Özcan' dönemi

Anadolu’da 'Özcan' dönemi

Anadolu Selçukspor teknik direktör Cenk Özcan ile 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Özcan'ın yardımcılıklarını İsmail Kısa, Zafer Demir ve Hakan Baygın yapacak

Konya Anadolu Selçukspor teknik direktör Cenk Özcan ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Erkan Genç, Mali İşler Sorumlusu Mahmut Güzel, Genel Sekreter ve Futbol Şube Sorumlusu Ali İslambay, Futbol Şube Sorumlusu Yardımcısı Bünyamin Öztoprak ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ay ile teknik direktör Cenk Özcan katıldı.

KENDİSİNE ÇOK GÜVENİYORUZ

İmza töreninde konuşan Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç yeni teknik direktörün görevine başladığını ve on gündür takımı çalıştırdığını ifade etti. Genç, “Cenk Özcan hocamız ile anlaşmamızı daha önce yapmıştık. Bu töreni yapmayı da o zaman planlamıştık. Ancak yaşanan malum olaylardan dolayı bu töreni gerçekleştirememiştik. Cenk hocamız bilgi birikimi bakımından oldukça dolu. Kendisine bu anlamda çok güveniyoruz. Bu takıma vereceği çok şey olduğuna inanıyoruz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Yönetim kurulumuz genç isimlerden kurulu, teknik direktörümüz genç, heyecanlı,  futbolcu kadromuz genç ve istekli. Bu enerjiyi bir araya getirerek başarılı olabilmek için çalışacağız. Şehrimize, yönetimimize ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ZOR BİR LİGDE YER ALACAĞIZ

Teknik direktör Cenk Özcan ise Konyaspor’a ve Türk futboluna oyuncu yetiştirme amacında olduklarını ifade ederek,  “ Bu sezon inşallah başkanımız, yönetim kurulumuz ve teknik kadromuzda beraber genç ve başarıya istekli, arzulu bir kadro oluşturma gayreti içindeyiz.  Bizim amacımız, takımımızı iyi bir noktaya ulaştırabilmek. Bunun için içerdeki tecrübeli oyuncular ile genç oyuncuları bir araya getirip, önce Konyaspor’umuza daha sonrada Türk futboluna oyuncu kazandırmak istiyoruz. Zor bir ligde yer alacağız. Öncelikle ligde korkulu rüya görmeyecek bir ekip, sonrasında da basamaklarını teker teker çıkacak bir yapı oluşturmak amacındayız. Sonrasında ise orta sıralar ve daha yukarı, play-off grubunun içinde yer alabilecek bir ekip olma arzusundayız. Bunun için çalışıyoruz, ilginizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum, hepimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kulüp başkanı Erkan Genç ve teknik direktör Cenk Özcan tarafından sözleşme imzalandı. Teknik direktörü Cenk Özcan'ın yardımcılıklarını İsmail Kısa, Zafer Demir ve kaleci antrenörü Hakan Baygın yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.