Anadolu’da mesai başladı

Anadolu’da mesai başladı

Anadolu Selçuklu’nun Hacettepe ile iç sahada oynayacağı karşılaşmanın ertelenmesi ile birlikte yeşil-beyazlı ekip bugün çalışmalarına tekrar başlayacak. Anadolu Selçukspor Pazar günü yaptığı antrenman sonrası dünü izinli geçirmişti

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 6. hafta maçında sahasında Hacettepe ile oynayacağı maçın ertelenmesinin ardından yeşil-beyazlı ekip maçın oynanacağı Pazar günü bir antrenman yaptı ve dünü izinli geçirdi. Yeşil-beyazlı ekip bugün yapacağı idmanla çalışmalarına yeniden başlayacak. Hacettepe maçının tarihi ise ilerleyen günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 5 maçta 5 puan topladı. Geride kalan sezonda 5 maçta 0 çeken Yeşil-beyazlı ekip bu sezon 5 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alarak 5 puan topladı.  Sezonun 4. Hafta maçında sahasında Bandırmaspor’u 2-1’le geçerek ligdeki ilk galibiyetini alan Anadolu Selçukspor deplasmanda da 3 puan siftahını Nazilli Belediyespor karşısında yapmak istiyordu. Deplasmanda ilk puanının 2-2’lik skorla Orduspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip Nazilli karşısında da 0-0’lık skorla bir puana razı oldu. Anadolu Selçukspor oynadığı 3 deplasman maçının ikisini beraberlikle tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip bir deplasman maçında ise sahadan puansız ayrıldı. Evinde ise 2 karşılaşma oynayan Anadolu Selçukspor Fethiyespor’a 1-0 yenilirken Bandırmaspor’u 2-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini de evinde aldı.

Anadolu Selçukspor sezonun 6. hafta maçında sahasında Hacettepe ile  oynayacağı mücadele ileri bir tarihe ertelendi. Henüz yenilgisi bulunmayan Hacettepe 5 maçta  3 galibiyet 2 beraberlik alarak 9 puan topladı. Ankara temsilcisi geride kalan haftada ise sahasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.

Anadolu Selçukspor’un Hacettepe ile oynayacağı maçın tarihi açıklanmazken yeşil-beyazlı ekip deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.