Anadolu’da mesai başladı

Anadolu’da mesai başladı

Anadolu Selçukspor hafta sonu iç sahada oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı ekip son haftaya rahat girmek için bu maçı kazanmak istiyor.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 37. haftasında sahasında iç sahada oynayacağı zorlu Turgutluspor maçının hazırlıklarına başladı.  Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesislerinde yapılan haftanın ilk antrenmanında teknik direktör Abdurrahman Baysangur oyuncularla kısa bir toplantı yaptı.    

Anadolu Selçukspor’un kalan haftalardaki rakipleri Turgutluspor ve 1461 Trabzon maçları büyük önem taşıyor. Yeşil-beyazlı ekip Turgutlu maçını kazandığı takdirde son haftaya çok daha rahat girecek. Yeşil-beyazlı ekip bu rakipleri karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.  Anadolu Selçukspor’un bu maçta yaşayacağı puan kayıpları Yeşil-beyazlı ekibin yeniden korkulu rüya görmesine neden olabilir. Grupta 16. 17,18 ve 19. Takımlar küme düşecek. Tavşanlı ekibinin küme düşmesi kesinleşirken diğer 3 takım ise henüz netlik kazanmadı.

SONUÇ İÇ SAHADA BELİRLENECEK

Sezona kümede kalma hedefi ile devam eden Anadolu Selçukspor son haftalara 41 puanla girdi. Küme düşme hattında bulunan Fethiyespor 39,  Turgutlu 39, Körfez İskenderun 38 ve Tarsus İdmanyurdu’nun  36 puanı bulunuyor. Ofspor ise 35 puanla 18. sırada bulunuyor. Tavşanlı ekibi ise son sırada ve küme düşmesi kesinleşen tek ekip

Anadolu Selçukspor  Turgutluspor ile iç sahada karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada dış sahaya oranla tutuk bir performans sergiliyor. Anadolu Selçukspor  sahasındaki  5 haftalık galibiyet hasretini Ofspor maçı ile sonlandırarak önemli bir galibiyete imza atmıştı. Yeşil-Beyazlı ekip küme düşme potasındaki rakipleri ile evinde karşılaşmaya devam ediyor.  Körfez İskenderun, Ofspor ve Tokatspor ile iç sahada önemli maçlar oynayan Anadolu Selçukspor hafta sonu da Turgutluspor ile karşılaşacak. rakip Turgutluspor yeşil-beyazlı ekibin 2 puan altında 14. sırada yer alıyor. Müsabaka Anadolu Selçukspor’un kümede kalmasına direkt etki edecek en önemli karşılaşma olarak öne çıkıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçtan en az kayıpla çıkarak matematiksel olarak da kümede kaldığını ispatlamak istiyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.