Anadolu’da mesai başladı

Anadolu’da mesai başladı

Anadolu Selçukspor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak Hacettepe maçının hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncusu Aykut Uluç çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ikinci yarıya büyük bir çıkışla başlayan Anadolu Selçukspor’da Hacettepe maçı hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekip Kayacık Tesislerinde yaptığı çalışmayla zorlu deplasman maçı hazırlıklarına başladı. Anadolu Selçukspor bu maçı  kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

SERİYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Yeni Malatyaspor karşılaşmasında iyi mücadele ettiklerini ancak kazanamadıklarını belirten Anadolu Selçukspor’un genç futbolcusu Aykut Uluç: “İyi bir seri yakaladık. Bu seriyi Hacettepe deplasmanında da sürdürmek istiyoruz” dedi.

Tarsus deplasmanında alınan farklı galibiyetin morali ile Yeni Malatyaspor karşılaşmasını iyi hazırlandıklarını ve sahaya kazanmak için çıktıklarını kaydeden Uluç: “ Rakibimizin ligdeki konumunu ve gücünü biliyorduk. Zorluk derecesi yüksek olacağını bildiğimiz için hazırlıklarımızı da ona göre yaptık. Bana göre maçın hakkı beraberlik değildi. Kaçan bir penaltımız, direkten dönen bir topumuz var. Onlardan bir tanesi gol olsaydı kazanan taraf olarak daha mutlu olacaktık. Ancak yinede böylesi güçlü bir takım karşısında alınan her puan önemlidir. Alt sıralardan yavaş yavaş uzaklaşıyoruz. Bu, ileride bizim daha iyi futbol oynamamıza ve sonuçlar almamıza sebep olacak. Yakaladığımız 5 maçlık bir yenilmezlik serisi var. İlerleyen haftalarda çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu seriyi Hacettepe deplasmanında da sürdürmek istiyoruz” dedi.

BAYSANGUR’LA ÇIKIŞ DEVAM EDİYOR

Anadolu Selçukspor’un başarılı teknik direktörü Abdurrahman Baysangur Yeni Malatya karşısında takımın başında 16. maçına çıktı.İlk 6 hafta beraberlik bile alamadan görevini bırakan Zafer Turan’ın göreve gelen Abdurrahman Baysangur takımın başında teknik direktör olarak 15 maça çıktı. Başarılı teknik adam döneminde 6 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip 4 kez de sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Takımın başına geçtiği dönemde takımın 0 puanı bulunurken, Baysangur kazanılan 23 puanın baş mimarı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.