Anadolu’da mesai başladı

Anadolu’da mesai başladı

Fikstür gereği haftayı maç yapmadan geçiren Anadolu Selçukspor’da deplasmanda oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekip bu maça yeni bir çıkış gözüyle bakıyor

Anadolu Selçukspor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak Tokatspor hazırlıkları başladı. Tokatspor maçı ile birlikte yeşil-beyazlı ekibi zor bir maç fikstürü bekliyor.  Yeşil-beyazlı ekip bu dört karşılaşmayı da kazanarak ilk yarıyı ateş hattından kurtulmuş bir şekilde tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Sezonun 14. Haftasında sahasında Tavşanlı Linyitspor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip sezonun 15. Haftasını fikstür gereği maç yapmadan geçirdi. Yeşil-beyazlı ekip sezonun16.hafta maçında deplasmanda oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarına başladı.

Anadolu Selçukspor bu haftayı bay geçtikten sonra 4 karşılaşma oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu dört karşılaşmayı da kazanarak ilk yarıyı ateş hattından kurtulmuş bir şekilde tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Anadolu Selçukspor sezonun 16. Hafta maçında deplasmanda Tokatspor’a konuk olacak. Yeşil beyazlı ekip diğer 3 maçta ise sahasında Kartalspor ve 1461 Trabzonspor’u konuk edecek. Anadolu Selçukspor ilk devrenin son deplasman maçını ise 18. Hafta Turgutluspor’la oynayacak.

Lige kötü bir başlangıç yapan ve 7 maçta sıfır çeken Anadolu Selçukspor’da yapılan teknik direktörlük değişimi sonrası çıkış yakalayan yeşil-beyazlı ekip son iki haftada 6 puan daha kaybetti. 12. Haftada sahasında Keçiörengücü’nü 3-0 yenen Anadolu Selçukspor Ofspor deplasmanından 2-0’lık yenilgi ile döndü. Evinde ligde tek galibiyeti olan ve sıralamada son basamakta olan Tavşanlı Linyitspor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında büyük bir avantajı tepmiş oldu. Tavşanlı Linyitspor 15.hafta maçında sahasında Tokatspor ile karşılaştı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Tavşanlı ekibi aldığı beraberlikle temsilcimiz Anadolu Selçukspor ile puanlarını eşitledi. Yeşil-beyazlı ekip Tavşanlı karşısında aldığı yenilgi sonucu 11 puanda ve 18 sırada haftayı tamamladı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.