Anadolu'da kâbus sürüyor

Anadolu'da kâbus sürüyor

Konya Anadolu Selçukspor'un deplasman kâbusu devam ediyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçta; 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken galibiyetle ise henüz tanışamadı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, dış sahada henüz galibiyetle tanışamadı. Evinde iyi bir performans sergileyen Yavru Kartal, dış sahada ise istediği sonuçları alamadı. Yeşil-beyazlılar, bu sezon dış sahada çıktığı 4 maçta ;3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

AĞIR MAĞLUBİYET TATTI

Evinde fırtına gibi esen Anadolu Selçukspor, dış sahada ise aradığını bulamıyor. Yeşil-beyazlılar Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta çıktığı 4 dış saha maçında galibiyetle tanışamadı. Ligin ikinci haftasında Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olan Yavru Kartal rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar ligin 3.haftasında ise BB Erzurumspor'a 2-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor ligin 5.hafta müsabakasında ise İstanbulspor'a 5-0 yenilerek ağır bir mağlubiyet tattı. Ligin 7.haftasında Zonguldak Kömürspor'a 2-0 yenilen Anadolu Selçukspor dış sahada çıktığı 4.maçında 3.mağlubiyetini aldı.

2 GOL YEDİ

Anadolu Selçukspor deplasmanda oynadığı 4 maçta sadece 1 beraberlik alırken gol atmakta da zorlanıyor. Yavru Kartal deplasmanda oynadığı 4 maçta kalesinde 8 gol yerken rakip ağlara ise 1 gol atmayı başardı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz evinde ise fırtına gibi esiyor. Anadolu Selçukspor evinde oynadığı 3 maçta sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.  Yavru Kartal, Konya Atatürk Stadyumu'nda oynadığı maçlarda rakip ağlara 9 gol atarken kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

EVİNDE GÖZDAĞI

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ki temsilcimiz Anadolu Selçukspor, deplasmanda aradığını bulamazken evinde gösterdiği performans ile rakiplerine gözdağı veriyor. Yeşil-beyazlılar evinde oynadığı maçları kazanmasını bildi. Yavru Kartal evinde ağırladığı Kahramanmaraşspor'u 4-0, Nazilli Belediyespor'u 3-1 ve Büyükçekmece Tepecikspor'u 2-1 yenmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.