Anadolu'da izin zamanı!

Anadolu'da izin zamanı!

Anadolu Selçukspor bu haftayı bay geçtikten sonra 4 karşılaşma oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu dört karşılaşmayı da kazanarak ilk yarıyı ateş hattından kurtulmuş bir şekilde tamamlamanın hesaplarını yapıyor

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Abdurrahman Baysangur oyunculara 3 gün izin verdi. Sezonun 14. Haftasında sahasında Tavşanlı Linyitspor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip sezonun 15. Haftasını fikstür gereği maç yapmadan geçirecek. Haftayı bay geçecek Anadolu Selçukspor’da oyuncular Pazar gününe kadar izin yapacak. Pazar günü tekrar top başı yapacak olan yeşil-beyazlı ekip deplasmanda oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

DÜŞÜŞE GEÇTİ

Lige kötü bir başlangıç yapan ve 7 maçta sıfır çeken Anadolu Selçukspor’da yapılan teknik direktörlük değişimi sonrası çıkış yakalayan yeşil-beyazlı ekip son iki haftada 6 puan daha kaybetti. 12. Haftada sahasında Keçiörengücü’nü 3-0 yenen Anadolu Selçukspor Ofspor deplasmanından 2-0’lık yenilgi ile döndü. Evinde ligde tek galibiyeti olan ve sıralamada son basamakta olan Tavşanlı Linyitspor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında büyük bir avantajı tepmiş oldu. Tavşanlı Linyitspor 15.hafta maçında sahasında Tokatspor ile karşılaşacak. Kütahya ekibi bu maçı kazandığı takdirde sıralamada 13 puanla temsilcimizin üzerine çıkacak. Anadolu Selçukspor bu haftayı maç yapmadan geçecek. Yeşil-beyazlı ekip Tavşanlı karşısında aldığı yenilgi sonucu 11 puanda ve 18 sırada haftayı tamamladı.

HEDEF 4’TE 4 YAPMAK

Anadolu Selçukspor bu haftayı bay geçtikten sonra 4 karşılaşma oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu dört karşılaşmayı da kazanarak ilk yarıyı ateş hattından kurtulmuş bir şekilde tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Anadolu Selçukspor sezonun 16. Hafta maçında deplasmanda Tokatspor’a konuk olacak. Yeşil beyazlı ekip diğer 3 maçta ise sahasında Kartalspor ve 1461 Trabzonspor’u konuk edecek. Anadolu Selçukspor ilk devrenin son deplasman maçını ise 18. Hafta Turgutluspor’la oynayacak.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.