Anadolu’da işler iyi gitmiyor

Anadolu’da işler iyi gitmiyor

Anadolu Selçuk Ligde 5 hafta geride kalmasına rağmen henüz puanla tanışamadı. Yeşil-beyazlı ekip 19 takımlı grupta puanı olmayan tek ekip. Lige eksi 6 puanla başlayan Kartalspor bile bir galibiyet 1beraberlik aldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor üzmeye devam ediyor.sezon ilk 4 haftasını puansız kapatan yeşil-beyazlı ekip 5. Hafta maçında deplasmanda Fethiyespor’a konuk oldu.Anadolu Selçukspor rakibine 2-0 yenildi.  Yeşil-beyazlı ekip 5. Hafta sonunda da hanesine puan yazdıramadı ve  eksi 8 averajla 18. Sırada haftayı tamamladı.Lige eksi 6 puanla başlayan Kartalspor bile bir galibiyet bir beraberlik aldı.Ligde henüz puanı bulunmayan tek takım olarak Anadolu Selçukspor dikkat çekiyor. Tavşanlı Linyitspor ise ligde 2 puanla 17. Sırada bulunuyor. Zirvede ise Yeni Malatyaspor ilk puan kaybını 5. Haftada Kartalspor karşısında  yaşadı. Yeni Malatyaspor rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Liderliğini koruyan Yeni Malatyaspor’u bir maç eksiği ve 12 puanla pendikspor takip ediyor. 3. Sırada ise 10 puanlı Hacettepe yer alıyor. Aynı puana sahip ligin yeni ekibi Ümraniyespor ise 4. Sırada haftayı tamamladı. İstanbul temsilcisini geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor’u çalıştıran İlker Erdem çalıştırıyor.

Anadolu Selçukspor’un henüz puanı bulunmazken yeşil-beyazlı ekip 5 maçta 10 gol yedi.Anadolu Selçukspor gol atmakta zorlanırken çok kolay gol yemesi dikkat çeken başka bir özelliği oldu. Yeşil-beyazlı ekip rakip kalelere ise 2 gol kaydetti. Anadolu Selçukspor 19 takımlı ligde eksi 8 averajla 18. Sırada yer alıyor.

YÖNETİMİN TASARRUFU MERAK EDİLİYOR

Ligde en kötü başlangıcını yapan  Anadolu Selçukspor’da kötü gidişatla ilgili olarak yönetimin nasıl bir karar alacağı ise merakla bekleniyor. Yönetimin teknik ekiple ilgili bir tasarrufa mı gidecek yoksa teknik ekip oyuncularla ilgili bir tasarrufa mı gidecek. Taraftar bu sorunun cevabını bekliyor. Anadolu Selçukspor sezonun 6. Hafta maçında sahasında Aydınspor 1923 ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.