Anadolu'da işlem tamam

Anadolu'da işlem tamam

Baysangur: Sezonun ilk maçını 3 puanla bitirmenin çabasını vereceğiz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Evimizde oynayacağımız maçı kazanmak için oynayacağız. Ben takımıma güveniyorum

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta sezonun ilk haftasında 5 Eylül 2015 günü İiç sahada Fethiyespor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarına bir günlük aranın ardından yeniden başladı. Konya Atatürk Spor Kompleksi 2 nolu futbol sahasında öğleden sonra yapılan antrenman teknik direktör Abdurrahman Baysangur’un saha içinde yaptığı kısa toplantı ile başladı.  Koşu çalışması ve ısınma hareketlerinin ardından futbolculardan oluşturulan parkurda, topla teknik bir çalışma yaptı. Antrenmanın ana bölümünde takıma üç gruba ayrılan futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı. Anadolu Selçukspor'a önceki gün katılan Onur ve hafta sonunda Kocaeli Birlikspor ile oynanan hazırlık maçında ayağına aldığı darbe ile sakatlık yaşayan Celal, koşu çalışması ile antrenmanı tamamladı.

GÜÇLÜ BİR RAKİPLE OYNAYACAĞIZ

Anadolu Selçukspor teknik dirEktörü Abdurrahman Baysangur, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, lige en iyi şekilde gireceklerini söyledi. Baysangur şöyle konuştu:

“Kamp süresince oluşturduğumuz takım genç bir ekipti. Kamptaki çalışmalar oynanan hazırlık maçları neticesinde eksik olan bölgelere ileriki haftalarda sıkıntı yaşamamak adına takviyeler yaptık. Genç ekibiz. Son yapılan transferlerle beraber Torku Konyaspor'dan Okan Derici kadromuza kattık. Ayrıca bir stoper ile anlaştık imzaladık bununda duyurusunu sitemizden paylaştık.  Geniş bir kadroya sahibiz. İstikbal vaadeden futbolculardan oluşuyoruz.  Sezon içerisinde bu birliktelik daha iyi olacak. Sezon başında belki birkaç aksayan yer olabilir, ileriki haftalarda geniş kadro seçeneğimizle Torku Konyaspor’a yetiştirip vereceğimiz futbolcular olacağına inanıyoruz. Öncelikli hedefimiz A takımımıza oyuncu yetiştirmek şampiyonluk gibi bir parolamız yok.  Lige renk veren göze hoş gelen oyun oynamayı hedefliyoruz” dedi.

Baysangur sezona iyi başlamayı hedeflediklerini belirterek, “Sezona iyi başlamak önemli.  Fethiyespor'un  Bucaspor ile oynadığı hazırlık maçını izledik. Tecrübeli bir ekip.  Geçtiğimiz sezonki kadrosunu koruyarak takviyelerle güçlenen bir takım var. Ligde hedefe oynayabilecek bir ekip var karşımızda. Ancak biz gerekli önlemlerimizi alarak maçı 3 puanla bitirmenin çabasını vereceğiz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Evimizde oynayacağımız maçı kazanmak için oynayacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.