Anadolu’da hedef galibiyet

Anadolu’da hedef galibiyet

Ligde oynadığı son iki maçı kazanan Anadolu Selçukspor evinde Bandırmaspor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Alper Avcı Bandırmaspor karşısında galip gelebileceklerini belirtti

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor haftasonu sahasında Bandırmaspor ile karşılaşacak. Ligde oynadığı son iki maçı kazanan yeşil-beyazlı ekip evinde Bandırmaspor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.   

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı Silivrispor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi. Avcı maçla ilgili, "İki hafta önce Sakaryaspor maçıyla alakalı hem Sakarya, hem de Silivri maçıyla ilgili kazanabileceğimiz iki maç olarak bahsetmiştim. Sakarya galibiyetinin de anlamlanabilmesi için Silivri maçını da kazanmak gerekiyordu. Kendi adımıza mutluyuz. Özellikle oyuncuların ikinci yarı skoru yakalama adına gösterdikleri özveri çok iyiydi. Baktığınız zaman deplasmandan çok kendi sahamızda gibi ofansif anlamda çok üretken bir görüntü çizdik. Defansımız hata yapmadı. Sadece kenarda yaptığımız faul neticesinde yediğimiz ve kendimize yakıştıramadığımız bir gol oldu. Oyun genelinde hem Seddar, hem de Mücahit çok etkili oynadılar. Ofansif anlamda çok etkili bir oyun sergiledik. Bunun sonucunda da gol bulduk." dedi.

GALİBİYET KAÇIRDIĞIMIZ MAÇLAR OLDU

Takımın Silivri deplasmanında ilk deplasman galibiyetini aldığının hatırlatılması üzerine genç teknik adam, "Geçmişe dönüp bakınca Gümüşhane maçı 1-1'ken 90+4'te gol yedik ve mağlup olduk. Maraş'ta 1-0 galipken 88'de gol yedik, berabere ayrıldık. Deplasmanda da galip gelebileceğimiz maçlar oynadık. Silivri maçında galip gelmemiz bizi şaşırtmadı. İnşallah bundan sonra da devamı gelir." ifadelerini kullandı.

RAKİP SEÇMİYORUZ

Bandırmaspor karşısına da galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Avcı, şöyle devam etti; "Önümüzde Bandırmaspor maçı var. Bu ligin iddialı ekiplerinden bir tanesi. Biz daha önce Sakaryaspor'u yendiğimiz gibi Altay'la berabere kaldığımız gibi güçlü takımlarla farklı oynamıyoruz. Bu hafta da puanla döneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı

SPOR SERVİSİ

 

 

Marsilya çiçeklerle karşılandı

Konyaspor UEFA Avrupa Ligi’nde rakibi olan  O. Marsilya kafilesini Konya’ya gelişinde çiçeklerle karşıladı Çarşamba günü  Akşam saatlerinde Konya’ya gelen O. Marsilya kafilesini havalimanında Atiker Konyaspor Genel Müdür Bahri Bıçakcı, Tesisler Koordinatörü Hüseyin Saraç çiçeklerle karşıladı.

  1. Marsilya’nın Başkanı Jacques Henri Eyraud ve Genel Müdür Thierry Aldebert’e Genel Müdür Bahri Bıçakcı tarafından Hz. Mevlana’nın İngilizce’ye tercüme edilmiş Mesnevi’si takdim edildi.

Havaalanında karşılanmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve daha önce hiçbir yerde böyle karşılanmadıklarını ifade eden Eyraud Konya’da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Karşılama sırasında Teknik Direktör Rudi Garcia ile de sohbet eden Genel Müdürümüz Bahri Bıçakcı kendilerini Konyaspor Kulübü olarak burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Öte yandan bir grup Konyaspor taraftar da havaalanında Marsilya kafilesini karşıladı. Takım kaptanına çiçek veren taraftarımız O. Marsilya takımını Konyaspor tezahüratlarıyla otele uğurladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.