Anadolu'da hedef 3 puan

Anadolu'da hedef 3 puan

Konya Anadolu Selçukspor, bugün Atatürk Stadyumu'nda Büyükçekmece Tepecikspor'u ağırlayacak. Saat 15.00'te başlayacak mücadeleyi hakem Veli Karakaya yönetecek

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 6.hafta müsabakasında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Büyükçekmece Tepecikspor'u ağırlaycak. Saat 15.00'te başlayacak mücadeleyi hakem Veli Karakaya yönetecek. Karakaya’nın yardımcılıklarını Koray Can Karadedeli ve Yusuf Doğan, müsabakanın 4.hakemliğini ise Mehmet Özkan yapacak.

TEK HEDEF GALİBİYET

Ligin ilk 5 haftasında zorlu rakiplerle oynayan temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, bugün evinde Büyükçekmece Tepecikspor'u ağırlayacak. Ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Yavru Kartal, ligin ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve aldığı 2 mağlubiyetle ligde 9.sırada bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda tek hedef galibiyet.

ANADOLU ÜSTÜN

Anadolu Selçukspor, bugün Tepecikspor ile 7.kez karşı karşıya gelecek.  Daha önce iki ekip arasında oynanan 6 maçta Anadolu Selçukspor'un üstünlüğü bulunuyor. Yavru Kartal, 6 maçta rakibine karşı 3 kez üstünlük sağlarken 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 2 maçı ise Tepecikspor kazandı. Anadolu Selçukspor, Tepecikspor'u 3 kez evinde ağırladı. Yavru Kartal, evinde 1 kez rakibini yenerken 1 maçı ise kaybetti. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

TEPECİKSPOR'A GÖZDAĞI

 Bu sezon Konya Atatürk Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyen Anadolu Selçukspor, sergilediği futbol ile rakiplerine gözdağı veriyor. Yavru Kartal bu sezon ligde evinde oynadığı 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. Sezonun açılış karşılaşmasında evinde Kahramanmaraşspor'u 4-0 yenen Anadolu Selçukspor, ligin 4.hafta müsabakasında ise evinde ağırladığı Nazilli Belediyespor'u 3-1 yendi. Nazilli Belediyespor maçında ilk devresini 1-0 geride kapattığı maçı 3-1 kazanması bilen Anadolu Selçukspor rakibine adeta futbol dersi verdi. Anadolu Selçukspor evinde oynadığı 2 maçta rakip ağlara 7 gol atarken kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.