Anadolu'da hedef 3 puan

Anadolu'da hedef 3 puan

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, " 16 tane maçımız var, olayın tamamına bütün olarak bakmamız gerektiği düşünüyoruz.  İnşallah hafta sonunda sahadan üç puan alarak ayrılmak istiyoruz" dedi

Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Cenk Özcan, açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta tesis kapılarını kendilerine sonuna kadar açan Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman’a teşekkür eden teknik direktör Cenk Özcan, “Konya'nın geçtiğimiz haftalarda çok yağış almasından dolayı sahalarımızın durumu antrenman yapmaya elverişli değildi. Bu anlamda ben buradan Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman hocamıza ve Atiker Konyaspor yöneticilerine çok teşekkür ediyorum, tesislerin kapısını açtı. Sahaları kullanmamıza izin verdi. Geçen hafta üç gün orada çalışma imkanı bulduk” dedi.

HAZIRLAYICI BİR TAKIMIZ

İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynadıkları Kahramanmaraşspor maçında takımın oynadığı futbol’un kendilerini tatmin etmediğini kaydeden Cenk Özcan, “Yaptığımız bireysel hatalar sonucunda puan alamadık. Bu bireysel hatalar yaşanacak, futbolun içerisinde var, biz hazırlayıcı bir takımız. Hedefimiz A takımımız olan Atiker Konyaspor’a oyuncu hazırlamak, oyuncu yetiştirmek. Gençleri kazanırken bu tür maçlarda yapılan basit hatalar sonucu puanlar kaybettik. Bunlar futbolun gerçekleri. Buna rağmen genç kardeşlerimizin her zaman arkasında durmaya devam edeceğiz. Zaman içerisinde daha iyi şeyler yapacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

ALINAN HER PUAN ÖNEMLİ

Ligin önemli takımları ile peş peşe zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar oynayacaklarını ifade eden Özcan, "16 tane maçımız var, olayın tamamına bütün olarak bakmamız gerektiği düşünüyoruz. Alınan her puan çok önemli, Amedspor ve ardından oynayacağımız Erzurum maçları bizim için büyük önem taşıyor. Bu maçlardan alacağımız puanlar ligin üst sıralarına tutunma adına önem taşıyor.  İkinci yarının daha başındayız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla birlikte daha iyi sonuçlar alabilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz . İnşallah hafta sonunda taraftarımızın da bizlerin yanında olarak vereceği destek ile sahadan üç puan alarak ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.