Anadolu’da gözler Menemen’de

Anadolu’da gözler Menemen’de

2.Lig’de hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla sezonun ilk yarısı noktalanacak. Grupta 8 takımla küme düşmeme mücadelesi veren Anadolu Selçukspor, Pazar günü Menemen’i yenerek verilecek 5 haftalık araya avantaj sağlayarak girmek istiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla sezonun ilk yarısı noktalanacak. Takımlar yaklaşık 5 haftalık aranın ardından ligin ikinci yarısında kaldığı yerden devam edecek. Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, Pazar günü 17.hafta maçında deplasmanda Menemen Belediyespor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılarda futbolculara 7 gün izin verilmesi bekleniyor.

4 MAÇTIR YENİLGİ YÜZÜ YOK

Sezona istediği gibi başlayamayan Anadolu Selçukspor, Kırmızı Grup’ta  ligin 12.haftasına kadar sadece 1 galibiyet aldı. Kan değişikliğine gidilmesi ile çıkışa geçen Yavru Kartal, Mustafa Alper Avcı ile çıktığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken 1 mağlubiyet aldı. Avcı yönetiminde son 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen yeşil-beyazlılar, Pazar günü Menemen Belediyespor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar rakibini yenerek çıkışını sürdürüp devre arasına moralli girmek istiyor.

8 TAKIM KÜMEDE KALMA SAVAŞI VERİYOR

2.Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu 17.hafta karşılaşmaları oynanırken grupta kümede kalma yarışı ve şampiyonluk mücadelesi kızışıyor. Grupta 8 takım küme düşmeme mücadelesi verirken bu takımlar arasında Anadolu Selçukspor da yer alıyor. Yeşil-beyazlılar topladığı 17 puanla 12.sırada yer alırken kendisiyle aynı puana sahip; Darıca Gençlerbirliği, Bugsaşspor, Zonguldak Kömürspor, Kahramanmaraşspor takımları da yer alıyor. Grubun dibinde  puanla Tokatspor yer alırken,10 puanla Bandırmaspor 17.sırada, Fethiyespor ise 14 puanla 16.sırada yer alıyor.

TUZLA PUAN FARKINI 5’E YÜKSELTTİ

Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesinde ise Tuzlaspor en yakın rakibi ile puan farkını 5’e açarken play-off mücadelesinde 6 takımın mücadelesi sürüyor. Puan sıralamasında Manisa Büyükşehir Belediyespor 32 puanla 2.sırada yer alırken aynı puanla Menemen Belediyespor 3.sırada yer alıyor. Fatih Karagümrükspor ise 30 puanlı 4.sırada, Şanlıurfaspor ise 29 puanla 5.sırada yer alıyor. Tarsus İdmanyurdu 26  puanla 6.sırada yer alırken 23 puanla Pendikspor ise 7.sırada yer alıyor.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.