Anadolu’da eksik Forvet ve sol açık

Anadolu’da eksik Forvet ve sol açık

Yeni sezonun 2. etap hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Anadolu Selçukspor’da forvet ve sol açık arayışları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip Kızılcahamam kampında hazırlık maçlarına ağırlık verecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına önceki gün gittiği Kızılcahamam’da başladı.  Kampın ilk antrenmanını önceki gün saat 17.00’de gerçekleştiren yeşil-beyazlı ekip günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdürecek. Anadolu Selçukspor’un Kızılcahamam’da  yoğun bir hazırlık maçı programı bulunuyor. Yeşil-beyazlı teknik ekip bu maçlarda takımdaki eksikleri daha iyi görme fırsatı bularak bu eksiklerin giderilmesi için çalışmalar yapacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Anadolu Selçukspor Kulüp Menajeri Mesut Erçetin, ilk etap hazırlıklarının oldukça verimli geçtiğini 2. Etap hazırlıklarını yaptıkları Kızılcahamam’da olabildiğince fazla hazırlık maçı oynamak istediklerini ifade etti. Erçetin, “ Yeni sezon hazırlıklarımıza Kızılcahamam Patalya Otel’de devam edeceğiz.  ilk çalışmamızı Perşembe günü saat 17.00’de gerçekleştirdik. Sonraki günlerde ise hazırlıklarımız çift idman olarak devam edecek. Kendi tesislerimizde yaptığımız ilk etap çalışmaları oldukça verimli geçti. Kızılcahamam’da yapacağımız 2. Etap çalışmalarında ise daha fazla hazırlık maçlarına yoğunlaşmak istiyoruz. oynayabildiğimiz kadar hazırlık maçları oynayarak eksiklerimizi  görmek ve sezon başlayana kadar en aza indirgemek için çalışacağız” dedi.

İLK RAKİP BUGSAŞ

Anadolu Selçukspor hazırlık maçı trafiğine başlıyor. Yeşil-beyazlı ekip bugün Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bugsaşspor ile karşı karşıya gelecek. Anadolu ekibinin ilk hazırlık maçı olacak karşılaşmanın yeri ve saati iki ekibin isteğine göre belirlenecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından  Kırmızı Grubun diğer takımları Hatayspor Gümüşhanespor ile de birer özel karşılaşma oynayacak.

FORVET VE SOL KANAT EKSİK

Anadolu Selçukspor Kulüp Menajeri Mesut Erçetin takımın yüzde 80 tamamlandığını  ifade ederek forvet ve sol açık mevkilerine yapılacak takviyelerle takımın tamamlanacağını söyledi. Erçetin, “ Kampta 24 oyuncu ile çalışıyoruz. Takım yüzde 80 tamamlandı. Torku Konyaspor’dan gelecek oyunculara göre hareket ederek eksik mevkilerimizi tamamlayacağız. Şuan için sol açık ve forvet eksiğimiz var. Bu eksiklerimizi de gidererek sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.