Anadolu zor döneme giriyor

Anadolu zor döneme giriyor

Anadolu Selçukspor kalan 7 haftada kümede kalma adına zorlu maçlara çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bu hafta Ofspor ile sahasında karşılaşırken kalan haftalarda Tokat ve Turgutluspor takımlarını konuk edecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçuksporfikstür açısından zor bir sürece giriyor. Ligde kümede kalma hedefi ile mücadele eden yeşil-beyazlı ekip bu hedefini büyük oranda etkileyecek zorlu müsabakalar oynayacak.

İLK RAKİP OFSPOR

Anadolu Selçukspor kümede kalma adına büyük önem  taşıyan maçta cumartesi günü sahasında Ofspor ile karşılaşacak.  Sıralamada rakibinin üzerinde bulunan yeşil-beyazlı ekip bu  maçtan galip ayrılmanın planlarını yapıyor. Anadolu Selçukspor bu maç kaybettiği takdirde  puan sıralamasında rakibinin gerisine düşecek ve küme düşen takımlar potasına girmiş olacak.

Anadolu Selçukspor zorlu maç öncesinde  34 puanla 12. sırada yer alırken Ofspor ise 32 puan ve maç eksiği ile 16. Sırada yer alıyor. Grupta statü gereği 16,17,18 ve19. takımlar küme düşecek.

TOKAT VE TURGUTLU KÜME DÜŞME HATTINDA

Anadolu Selçukspor’unOfspor’dan sonraki rakipleri Tokatspor ve Turgutluspor da küme düşme hattında yer alıyor.  Yeşil-beyazlı ekip bu rakipleri karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Anadolu Selçukspor bu maçlarda yaşayacağı puan kayıplarıyla birlikte kendini küme düşen takımlar arasında bulabilir. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlar birlikte grubun son sırasındaki Tavşanlı Linyitspor ile de deplasmanda karşı karşıya gelecek.  Anadolu Selçukspor’un kümede kalıp kalmayacağını bu maçlardan alacağı sonuçlar belirleyecek.

BİR HAFTAYI BAY GEÇECEK 

Anadolu Selçukspor sahasında oynayacağı Ofspor ve deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Linyit maçlarının ardından 34. haftayı fikstür gereği bay geçecek. Kalan diğer maçlarında ise  Tokatspor, Kartalspor, Turgutluspor ve  son olarak ise 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.