Anadolu, Zonguldak’a bileniyor

Anadolu, Zonguldak’a bileniyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup  22.Haftasında Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşılaşacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürüyor.

 

 

 

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon, kuvvet ve denge çalışmalarının ardından saha içine kurulan istasyonlarda savunma, hücum ve birebir top kontrolü ardından da teknik ağırlıklı bir çalışma yapıldı.  Tedavisi devam eden Ekrem Kayılıbal ve hafif sakatlığı bulunan Kadir Kaan Özdemir koşu yaparken Çağatay Kader ve Emre Torun takımdan ayrı olarak çalıştı.

BAHADIR ÖNCAN TATLI İKRAM ETTİ

Öte yandan antrenmanı Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve 2. Başkan Okay Tınkır ile birlikte iş adamı Mehmet Bahadır Öncan ve Atiker Konyaspor Asbaşkanı Kani Uğur Öncan ‘da takip ederken, teknik direktör Alper Avcı ve Kulüp Menajeri Alim Öztaş ile bir süre sohbet ettiler. Antrenman sonunda iş adamı Mehmet Bahadır Öncan ve Atiker Konyaspor Asbaşkanı Kani Uğur Öncan futbolculara tatlı ikramında bulundu.

RENKLİBAY VE TINKIR’DAN BAHADIR ÖNCAN’A FORMA

Antrenman sonrasında ise Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve 2. Başkan Okay Tınkır desteklerinden ötürü iş adamı Mehmet Bahadır Öncan’a üzerinde isminin yazı olduğu Anadolu Selçukspor’un 42 numaralı formasını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.