Anadolu yönetimi takımı yakından takip ediyor

Anadolu yönetimi takımı yakından takip ediyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konya Anadolu Selçukspor günü çift çalışma ile geride bıraktı. Yeşil-beyazlı ekibin yönetimi yapılan çalışmaları yakından takip etti.  

UEFA Pro Lisans 1. aşama kursuna katılan teknik direktör Alper Avcı’nın katılmadığı antrenman Yardımcı Antrenör Ertunga Kuşhan, Kondisyoner İsmail Kısa ve Bireysel Performans ve Analiz antrenörü Can Durak yönetiminde yapılırken futbolcular saha içine kurulan parkurda koşu çalışması yaptı.

Kaleciler ise kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan yönetiminde takımdan ayrı olarak lige hazırlanırken, futbolcular ikinci ana bölümünde topla pas çalışmaları yaptı.

YÖNETİM ANTRENMANI TAKİP ETTİ

Antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Güney ile birlikte futbol komitesi üyeleri Mehmet Ay ve Zekeriya Coşar ile Mali İşlerden sorumlu yönetim kurul üyesi Kazım Küçükçöğen, kulüp menajeri Alim Öztaş da takip etti.

2. ETAP ERZURUM’DA

Anadolu Selçukspor bir hafta süreyle çalışmalarını Konya’da sürdürecek. Bu sırada çeşitli testler yapılacak futbolcular  daha sonra ikinci etap çalışmaları için 18 Temmuz tarihinde Erzurum’da kampa girecek. 30 Temmuz’da sona erecek Erzurum kampının ardından daha çok hazırlık maçlarının oynanacağı Afyon kampı 2 Ağustos tarihinde başlayacak. 11 Ağustos’ta sona erecek Afyon kampının ardından futbolcular 2 gün izin yapacak ve 26 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon için son hafta hazırlıklarını Konya’da  kendi tesislerinde sürdürecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.