Anadolu vasatı geçemedi

Anadolu vasatı geçemedi

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta Konya'yı temsil eden Anadolu Selçukspor, inişli çıkışlı bir grafik sergileyerek sezonu noktaladı

2.Lig Beyaz Grup'ta 34 maça çıkan Anadolu Selçukspor, 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak 38 puan topladı. Anadolu Selçukspor, topladığı 38 puanla, lig tablosunda 12.sırada kendine yer buldu. Ligin bitimine 2 hafta kala evinde Hatayspor'u 2-0 yenerek ligde kalmayı garantiledi. Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligin 19.haftasında teknik direktör değişikliğine gitti. Ligin ilk 18 maçlık periyodunda Abdurrahman Baysangur yönetiminde 4 galibiyet,6 mağlubiyet ve 8 beraberlik alarak 20 puan topladı. Ligin 19.haftasından itibaren Mehmet Yıldırım yönetiminde 16 maçta 5 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak 18 puan  puan topladı.

EN İSTİKRARLI CAN EN SKORER SEDDAR

Bu sezon takımla birlikte 33 maça çıkan defans oyuncusu Can Demir Aktav, 2 bin 956 süre sahada kalarak takımın en istikrarlı , en çok forma giyen ve en çok sahada kalan futbolcusu oldu. Bu sezon Antalyaspor'dan Anadolu Selçukspor'a gelen Seddar Karaman takımın en skorer futbolcusu oldu. 31 maça çıkan Seddar, yakaladığı gol pozisyonlarından 10 tanesi filelerle buluşturmayı başararak 10 gol attı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.