Anadolu tutulmuyor

Anadolu tutulmuyor

Anadolu Selçukspor evinde oynadığı Nazilli Belediyespor maçında 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 2-1 çevirmeyi başardı. Yeşil-beyazlı ekip puanını 33 yaparak Play-Off yolunda önemli bir adım daha attı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, ligin 23.haftasında sahasında kümede kalma savaşı veren Nazilli Belediyespor’u konuk etti. Yeşil-beyazlı ekip 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak Play-Off yolunda önemli bir adım attı. Anadolu Selçukspor’un gollerini Mücahit Can Akçay ve Ayberk Altan attı.  Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle puanını 33 yaparak Play-Off yolunda önemli bir adım daha attı.

KALECİNİN HATALARINI İYİ DEĞERLENDİRDİ 

Anadolu Selçukspor Nazilli Belediyespor karşısında rakip kalecinin hatalarını iyi değerlendirerek galibiyete ulaştı.

Nazilli Belediyespor maçın 48.dakikasında Mert Çakır’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti.  Anadolu Selçukspor bu gole 4 dakika sonra Mücahit ile cevap verdi. Savaş Polat’ın kullandığı köşe vuruşunda kalecinin büyük hatasını iyi değerlendiren Mücahit Can Akçay skoru 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra da ataklarını sürdüren Anadolu Selçukspor 67.dakikada Ayberk Altan’ın golüyle 2-1 ön geçti. bu dakikada Ayberk Altan’ın şutunu Nazilli Belediyespor kalecisi Onur elinden kaçırınca top filelerle buluştu.  Karşılaşma bu skorla tamamlandı.     

SERİ DEVAM EDİYOR

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayan Anadolu Selçukspor şuana kadar oynadığı maçlarda yenilgi almadı.  Ligde son 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan Yavru Kartal, bu süre zarfında yenilgi yüzü görmedi.

ABİDİN KURT

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.